Showbiz

Μαριτίνα Ντενίση: Η πρώτη φωτό της με μαγιό μετά την απώλεια κιλών! Θα μπορούσε να είναι & μοντέλο!

Η Μαριτίνα Ντενίση το έβαλε στόχο και τελικά κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε. Και πλέον είναι μία άλλη! 

«Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή... Είπα "δεν πάει άλλο". Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα.

Summer girl η Μαριτίνα Ντενίση! Η πρώτη φωτό με ολόσωμο μαγιό μετά την μεγάλη απώλεια κιλών

Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ η Μαριτίνα Ντενίση και σίγουρα έχει πετύχει τον στόχο της αφού πλέον έχει αλλάξει ριζικά σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Μαριτίνα πλέον απολαμβάνει την καθημερινότητά της και επειδή προσφάτως, με την αφόρητη ζέστη ήθελε να πάρει μία μικρή δόση δροσιάς βρέθηκε στο pool bar γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας για να κάνει μία βουτιά.

Εκεί είπε να μοιραστεί και την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό, την πρώτη μετά την απώλεια των κιλών και την πλήρη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με cut out λεπτομέρειες, η όμορφη κόρη της Μιμής Ντενίση πόζαρε στην ξαπλώστρα της σε μία ανεπιτήδευτη πόζα και φυσικά κατέκτησε δεκάδες likes.

Δείτε παρακάτω τη φωτό:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved