Μάγδα Πένσου: Η ζωή στη Βέροια και ο έρωτας στο πλευρό του προπονητή τένις Βασίλη Αμούτζογλου
Showbiz

Μάγδα Πένσου: Η ζωή στη Βέροια και ο έρωτας στο πλευρό του προπονητή τένις Βασίλη Αμούτζογλου

Η Μάγδα Πένσου βρήκε ξανά τον έρωτα.

Η ηθοποιός και ερμηνεύτρια, μετά το διαζύγιό της με τον σεναριογράφο Δημήτρη Αποστόλου, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα, επιστρέφοντας στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Έπειτα από 12 χρόνια γάμου, άλλαξε εντελώς τρόπο ζωής, έφυγε μαζί με τους δύο γιους της από τη μεγαλούπολη και μετακόμισε στον τόπο καταγωγής της, τη Βέροια, κοντά στους γονείς της. Εκεί τίποτα δεν ήταν ίδιο και χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής.

Δημήτρης Αποστόλου – Μάγδα Πένσου: Βγήκε το διαζύγιό τους

pensou-(3).jpg

Πλέον όμως η Μάγδα έχει βρει την ισορροπία όχι μόνο στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική της ζωή. Καθώς ήταν δύσκολο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον τομέα της, επέλεξε να επιστρέφει σε μια παλιά αγάπη της, τον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο τένις. Ο πατέρας της ήταν προπονητής τένις και είχε μυήσει και τα παιδιά του στο συγκεκριμένο άθλημα. Να λοιπόν που αυτό τελικά της βγήκε σε καλό, αφού έγινε και η ίδια προπονήτρια. Και επειδή συνήθως ενός καλού μύρια έπονται, στον ίδιο χώρο και στα ίδια κορτ γνώρισε και έναν μεγάλο έρωτα.

pensou-(2).jpg

Στα μάτια του προπονητή τένις Βασίλη Αμούτζογλου μοιάζει να βρήκε όλα όσα αναζητούσε. Και αυτό ήταν αμοιβαίο. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους, ενώ, όπως φαίνεται, διατηρούν άριστες σχέσεις ο ένας με τα παιδιά του άλλου.

pensou-(4).jpg

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες για τις «Διδυμάνες», τη μουσική παράσταση που βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Σπύρου Μπογδάνου (από τη συλλογή διηγημάτων «Η Δέπαινα»), το οποίο με τη σειρά του είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία του 19ου αιώνα από την περιοχή Μαγαζιά των Παξών. Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας ξεκινά το δημιουργικό της ταξίδι με την παράσταση στις 8 Ιουλίου, στο Θέατρο Αλσους «Μελίνα Μερκούρη», στη Βέροια.

1718031047954-564462632-pensou-(1).jpg

Παράλληλα, η Μάγδα Πένσου κάνει κάποιες εμφανίσεις τραγουδώντας live σε μαγαζιά με ορχήστρα, μια επιλογή που γίνεται με μεγάλη προσοχή. Δεν παύει, άλλωστε, να είναι πάνω από όλα καλλιτέχνις. Ισορροπημένη, κατασταλαγμένη, με επίγνωση του τι θέλει πλέον, βάζοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τους δύο της τους, Απόλλωνα και Πάρι, συνεχίζει τη ζωή της χωρίς εκπτώσεις, κοιτώντας μόνο μπροστά.

Πιο κοντά πλέον στη φύση, χωρίς το άγχος και τους έντονους ρυθμούς της Αθήνας, η Μάγδα έχει βρει ένα καινούργιο νόημα για τη ζωή της.

Πηγή Real

Μάγδα Πένσου: Την θυμάσαι ξανθιά; Ξέχασέ το! Η θεαματική αλλαγή στο look της

Αποστόλου - Πένσου: Δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους!

Μάγδα Πένσου: Κάνει τις διακοπές της στην Κέρκυρα και μας έχει «βομβαρδίσει» με φωτογραφίες (photos)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved