Showbiz

Στυλιανοπούλου-Η τηλεοπτική συνάντηση με τη Μενεγάκη, τα δάκρυα και η απώλεια που δεν ξεπέρασε ποτέ

Στην κάμερα του Mega είχε ανοίξει την καρδιά της η Δέσποινα Στυλιανοπούλου πριν από 2 σχεδόν χρόνια. Μία εξομολόγηση που έμελε να είναι από τις τελευταίες της.

Η ηθοποιός που έφυγε από κοντά μας το μεσημέρι της Παρασκευής 7/6 είχε μιλήσει για την απώλεια που δεν μπορούσε να ξεπεράσει. Η ίδια κάθε φορά που μιλούσε για την καλή της φίλη Αλίκη Βουγιουκλάκη συγκλόνιζε το κοινό. Η ίδια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον χαμό της και πάντοτε στις συνεντεύξεις μιλούσε για εκείνη.

«Μου έδιναν να κάνω ρόλους σεξουαλικούς και τους έλεγα, ο πατέρας μου με προόριζε για δικηγόρο. Δεν έβγαλα χρήματα. Όταν βγήκαν τα κασέ δεν ήμουν πρωταγωνίστρια. Την εποχή που μεσουρανούσαμε δεν είχα ούτε φορέματα», συμπλήρωσε με ειλικρίνεια.

Σαπουντζάκη: Η τελευταία συνάντηση με τη Στυλιανοπούλου: Την είδα σε μία κηδεία και...

Για τον θάνατο της μητέρας της που της στοίχισε αλλά και για τη γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δήλωσε: «Έβαφα μωβ το χολ, πένθιμο, όταν έχασα τη μητέρα μου. Με πήραν να δουλέψω στο «Ρεξ» κι εκεί γνώρισα την Αλίκη. Ήμουν μέχρι την τελευταία στιγμή με την Αλίκη. Μου έσφιξε το χέρι και μου είπε «ψιψίνα, γιατί να πεθάνω;».

«Στην προσωπική μου ζωή δεν είχα μυαλό, οι επιλογές μου δεν ήταν καλές. Ο γάμος μου διήρκησε μια ημέρα. Νομίζω δεν τον έχω ξεπεράσει», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός, για τον γάμο της που διήρκησε μόνο μία ημέρα.

«Κάναμε ένα γύρισμα στην ταινία «Ταξιτζού» και μας έφυγε το αυτοκίνητο και έπεσε στη θάλασσα. Με έπιασαν οι βατραχάνθρωποι, αλλά έσπασα το πόδι μου», πρόσθεσε σχετικά με τα γυρίσματα ταινίας.

«Λίγο σταρ είμαι, μεγάλη δεν μπορώ να το πω», κατέληξε στις δηλώσεις της.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου είχε βρεθεί πριν από μερικά χρόνια καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ίδια είχε μιλήσει με συγκίνηση για τους φίλους της και για το βιβλίο που ετοιμάζει.

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία που δεν πραγματοποίησε

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η επιθυμία της οικογένειάς της στο τελευταίο «αντίο»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved