Έβελυν Καζαντζόγλου: «Δεν έχω την κάψα να μείνω στην τηλεόραση»
Showbiz

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Δεν έχω την κάψα να μείνω στην τηλεόραση»

Με όνειρα και στόχους, σκληρή δουλειά και επιμονή, συνεργασίες που πολλές θα ζήλευαν, η Έβελυν Καζαντζόγλου κάνει αυτό που θέλει, τολμά και ονειρεύεται.

Με αφορμή το «My style rocks», ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά γιο όλα, με τον δικό της αφοπλιστικό και πάντα ευγενικό τρόπο!

Έβελυν Καζαντζόγλου: Εσύ βάζεις ημερομηνία λήξης στον εαυτό σου. Κανείς άλλος

1690384279487-695385275-kazantzoglou-(2).jpg

Πώς βλέπεις τον κόσμο της τηλεόρασης; Το «My style rocks» ήταν σχολείο;

Αν πω ότι μένω μονάχα με την τηλεοπτική εμπειρία του «My style rocks», θα σου εξομολογηθώ ότι η εντύπωσή μου για την τηλεόραση είναι η καλύτερη. Εχω συνυπάρξει με φανταστικούς ανθρώπους, μου έχουν φερθεί' άψογα και νιώθω ευγνώμων για αυτό το «ταξίδι». Είχαν έναν φανταστικό σκηνοθέτη, έναν υπέροχο αρχισυντάκτη, που δεν με «αλλοίωσαν», μου έδωσαν τον χρόνο μου να δείξω ποια είμαι. Πέρασα υπέροχα και δεν το ξεχνώ.

Θα σε ενδιέφερε μία δική σου εκπομπή;

Για μένα το Α και το Ω είναι η ομάδα πλέον. Δεν μπορεί να με δελεάσει κανείς προτείνοντάς μου ένα δικό μου πρότζεκτ. Αν μου πουν, όμως, έχουμε αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους νιώθω ότι μπορώ να εξελιχθώ, το ακούω. Γενικά, δεν έχω την κάψα να μείνω στην τηλεόραση.

kazantzoglou-kitsineli-14.jpg

Η Εβελυν πώς είναι στην καθημερινότητά της;

Με μία φόρμα και ένα t-shirt, γυρίζω συνεχώς με άπειρες τσάντες στα χέρια, καθώς κουβαλάω μόνιμα πράγματα! Οι φίλοι μου μονίμως ακούνε τη φράση «Δεν έχω χρόνο, φεύγω» και εννοώ συνήθως στο εξωτερικό, όμως, όταν γυρίζω, τους αφιερώνω ουσιαστικές στιγμές. Η καθημερινότητά μου είναι χάος, αλλά έχω καταφέρει να πηγαίνω γυμναστήριο και να μαγειρεύω ένα αβγό κάθε πρωί (γέλια).

Πηγή Τύπος tv

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Η τηλεόραση είναι το ευχάριστο κομμάτι της ζωής μου»

Καζαντζόγλου σε Μπακοδήμου: «Είσαι γυναίκα σταθμός στη ζωή μου» - Η άγνωστη φιλία με τη Σωτηροπούλου

My Style Rocks: Η άβολη στιγμή της Καζαντζόγλου την ώρα της αποχώρησης: «Πώς το κάνεις αυτό;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved