Κηδεία Δέσποινας Στυλιανοπούλου: Υποβασταζόμενη η αδελφή της - Συντετριμμένες οι ανιψιές της
NDP Photo Agency
Showbiz

Κηδεία Δέσποινας Στυλιανοπούλου: Υποβασταζόμενη η αδελφή της - Συντετριμμένες οι ανιψιές της

Κηδεία Δέσποινας Στυλιανοπούλου:  Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι το πρωί της Τετάρτης, 12 Ιουνίου στην ηθοποιό στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή περασμένη Παρασκευή 7/6 σε ηλικία 91 ετών και σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοί της την αποχαιρέτησαν.

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο»

1718194090159-413962773-20240612131137_6Z3A2196.jpg

Η αδελφή της έφτασε υποβασταζόμενη στο Α νεκροταφείο και υποβασταζόμενη και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Κηδεία Στυλιανοπούλου - Μπιμπίλας: Λίγες μέρες πριν τον θάνατό της είχαμε μιλήσει & μου είχε πει...

Συντετριμμένες ήταν και οι πέντε ανιψιές της τις οποίες λάτρευε σαν κόρες της. Ράκος ήταν η αγαπημένη της ανιψιά, Άννα που ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος.

20240612131107_6Z3A2181.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η ανιψιά της είχε πει στο Πρωινό Σουσού: «Της είχα τρελή αδυναμία, την είχα σαν δεύτερη μαμά μου. Η θεία μου ήταν 18 χρονών στην ψυχή, είχε μια ζωντάνια που δεν την είχα εγώ. Τον τελευταίο χρόνο έγραφε ένα δεύτερο βιβλίο που ήθελε να το κάνει έργο. Το όνειρό της ήταν να ανεβάσει μια τελευταία παράσταση. Με τη βοήθεια του Σπύρου Μπιμπίλα και του Μάκη Δελαπόρτα κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε και θα το βγάλουμε. Η θεία μου ήταν πάρα πολύ γενναιόδωροι σε όλους. Όλοι οι αγαπημένοι της φίλοι έφυγαν. Η Σμάρω Στεφανίδου, η Μαίρη Χρονοπούλου… Κάθε Κυριακή μαζεύονταν σπίτι της. Όταν αισθάνεσαι ότι είσαι από τους τελευταίους, απομονώνεσαι, φοβάσαι.»

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία που δεν πραγματοποίησε

Στυλιανοπούλου - Η αποκάλυψη της ανιψιάς της που συγκλόνισε: «Είχε πέσει, αισθανόταν μόνη...»

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ανατριχιαστική δήλωση για το… θάνατο: «Θα πας να την συναντήσεις…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved