Παναγιώτης Χατζηδάκης: Τον «τσακώσαμε» με τη βαλίτσα στο χέρι σε νησί των Κυκλάδων
Showbiz

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Τον «τσακώσαμε» με τη βαλίτσα στο χέρι σε νησί των Κυκλάδων

Τον Παναγιώτη Χατζηδάκη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr στην όμορφη Σύρο.

Ο ίδιος έδειχνε ευδιάθετος και αρκετά ξεκούραστος στο αγαπημένο νησί των Κυκλάδων όπου και τον εντοπίσαμε με τη βαλίτσα στο χέρι.

Φέτος δεν τον είδαμε κάπου τηλεοπτικά όμως σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε: «Με άριστα το 10, η ψυχολογική μου κατάσταση βρίσκεται στο 9. Δούλεψα την ψυχολογία μου με γιατρό. Όταν έρχεται το παιδί είναι σαν ένας μικρός θάνατος γιατί πεθαίνει η εφηβεία. Ο έρωτας είναι σαν να στρεσάρεσαι κι έχεις ένταση, αλλά είναι κάτι καλό».

I Love Σου Κου: Η Μαγγίρα κάλεσε στο πλατό τον Χατζηδάκη: «Έλα να λύσουμε το beef στον 'αέρα'»

xatzidakis1.jpg

Επίσης τόνισε στην εκπομπή Πάμε Δανάη: «Γνώρισα τη σύζυγό μου ένα βράδυ στην Αντίπαρο. Συνήθως οι καλοκαιρινοί έρωτες δεν κρατάνε αλλά εμείς είμαστε μαζί 12 χρόνια. Η πρόταση γάμου δεν έγινε νωρίς, γάμους κι εκκλησίες δεν τα μπορώ. Δεν είναι εύκολο να παραμείνει η σπίθα στο ζευγάρι, θέλει δουλειά. Η γυναίκα μου εκνευρίζεται όταν δεν έχω καθαρίσει τον νιπτήρα».

1718213134738-630453256-xatzidakis3.jpg

Για τα πρόσωπα της τηλεόρασης είπε: «Δε θα συνεργαζόμουν με τη Μαλέσκου γιατί πιστεύω κι εκείνη δε θέλει να συνεργαστεί μαζί μου. Αν τη δω θα αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε. Είχα πολύ καλή συνεργασία με τη Γερμανού και τη Μαγγίρα, θα το ξαναέκανα με πολύ μεγάλη χαρά».

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης πλέον κάνει πολύ επιλεκτικές εξόδους και σπάνια τον απαθανατίζει κάπου ο φωτογραφικός φακός και οι παπαράτσι. Αυτή τη φορά, το gossip-tv κατάφερε να εξασφαλίσει στιγμιότυπα με τον ίδιο να βγαίνει από πολύ γνωστό cafe της Σύρου, το Poem, έχοντας στο ένα χέρι την βαλίτσα και στο άλλο τον καφέ του.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Στις κηδείες των γονιών μου σπάραζα για δέκα λεπτά »

Χατζηδάκης: «Είπα στην Μπέτυ ότι θα είναι η ευκαιρία να επανορθώσει που με άφησε χωρίς δουλειά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved