Βαμβακούση: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, η ομοιότητα του Ντάνου με την κόρη τους & η μεγάλη απόφαση
Media

Βαμβακούση: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, η ομοιότητα του Ντάνου με την κόρη τους & η μεγάλη απόφαση

 

H Δήμητρα Βαμβακούση ήταν καλεσμένη στο Πρωινό Σουσού και μίλησε για τον σύζυγό της, Γιώργο Αγγελόπουλο, την καθημερινότητα με την κόρη τους και η μεγάλη απόφαση που σκοπεύουν να πάρουν σχετικά με το που θα μείνουν.

«Η μικρή είναι καρμπόν ο άντρας μου. Καμαρώνω, αφού είναι κούκλος. Είμαι χαρούμενη μαμά, όλα βαίνουν καλώς, υπάρχει λίγο κούραση, όμως συνεργαζόμαστε και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε πολύ ωραία οικογένεια και μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι», είπε αρχικά.

Και τόνισε: «Αλλάζουν γρήγορα τα παιδιά. Ανυπομονώ να μιλήσει, για την ηλικία της τα πιάνει εύκολα. Προσπαθώ να περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί. Είμαι κυρίως με το μωρό και όποτε χρειάζεται είναι η μαμά μου και ο Γιώργος που ξέρει να κάνει τα πάντα. Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ, δεν χριεάζεται να ανησυχώ για κάτι. Το βράδυ ξυπνάω πιο πολύ εγώ, γιατί ο Γιώργος δουλεύει πολύ την ημέρα».

vamvakousi.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω άλλα κιλά να χάσω αλλά αντέχω. Μη νομίζει ο κόσμος ότι δεν είναι δύσκολα. Αοπλά όταν γέννησα, η μικρή είχε αλεργία στο γάλα αγελάδας, οπότε δεν έτρωγα πολλά πράγματα. Μπόρεσα να κάνω γυμναστική μετά τους δύο μήνες, αλλά ήταν εύκολο να χαθούν με την αλλεργία. 22 κιλά χάθηκαν, αλλά ήταν δύσκολος ο δρόμος».

Και πρόσθεσε η Δήμητρα: «Δεν μπορούσα να θηλάσω άλλο, είχα χάσει όλα τα κιλά και επειδή δεν μπορούσα να φάω μια γκάμα τροφίμων, σταμάτησα. Έδωσα ό,τι καλύτερο είχα. Δεν μπορώ να περιγράψω όλο αυτό, έχουμε πλέον μια οικογένεια, υπάρχει το αίσθημα της ευθύνης, της ευγνωμοσύνης, είναι μια ευλογία και η οικογένειά μου είναι πάνω από όλα. Ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή».

vamvakousi-1-(1).jpg

Και δεν δίστασε να πει: «Ο Γιώργος αγαπάει τη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσης. Μετά τη εγκυμοσύνη ήταν δύσκολα, νεύρα, ορμόνες, ακόμα και η εξωτερική εμφάνιση, αλλά θαυμάζω τη στάση που έχει και τον ευχαριστώ πολύ, γιατί με κάνει να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου. Εντάσεις υπάρχουν, είναι δύσκολη περίοδος, αλλά τις ξεπερνάμε».

Και σε άλλο σημείο αποκάλυψε την απόφαση που σκοπεύουν να πάρουν: «Προσπαθούμε να δούμε τι ταιριάζει σε εμάς. Η Σκιάθος ή η Αθήνα και πώς να το συνδυάσουμε. Δεν έχω μείνει πολύ στη Σκιάθο, νομίζω θα μου αρέσει πολύ εκεί».

1718276390480-148465713-jpg.jpg

«Στάθηκα δίπλα στον Ντάνο και σου λένε ποια είναι αυτή. Ο κόσμος είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για εμάς, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη. Είναι τεράστιος ο βαθμός της αγάπης και μετά από τόσα χρόνια. Του λένε να κάνει κάτι για την Ελλάδα. Είναι όλος ο κόσμος μαζί μας και κυρίως με τον Γιώργο».

Και για τα «πεσίματα» στο αεροδρόμιο: «Δεν με ενοχλοεί, απλά η κοινωνία έχει τόσα σοβαρά θέματα να λύσει και αισθάνομαι ότι δεν θέλω να φάω τον χρόνο από κάτι άλλο για να μιλήσω για εμένα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved