Σασμός: Στέλλα και Χρήστος παντρεύονται
George Xantinakis
Media

Σασμός: Στέλλα και Χρήστος παντρεύονται

Σασμός: Ο γάμος του Χρήστου και της Στέλλας πραγματοποιείται σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, αλλά η είδηση πως ο Αντρέας επέστρεψε στην Ελλάδα τούς θορυβεί όλους.

Παράλληλα, ο Ρούσσος ζητάει απαντήσεις για τη δολοφονία του Στεφανή και η Αστυνομία συλλαμβάνει τον Μηνά

Σασμός: Ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει! Πώς θα τον αντιμετωπίσουν Αστέρης και Μαθιός;

sasmos-zevgaria-(1).jpg

Η Στέλλα με τον Χρήστο πιο χαρούμενοι από ποτέ, έχουν αφήσει πίσω τους τις δυσάρεστες στιγμές και μετράνε αντίστροφα για την ώρα του γάμου τους. Αρχίζουν τις ετοιμασίες και όλοι βρίσκονται στο πλευρό τους για να τους βοηθήσουν. Ωστόσο, ο παπάς, παρά τη χαρά του για τον γάμο της Στέλλας, εκμυστηρεύεται κάποιους φόβους του, την ίδια ώρα που η Ντίνα, με μια είδηση που μαθαίνει, τους επιβεβαιώνει. Από την άλλη, ο Τηλέμαχος παίρνει μια μεγάλη απόφαση, την οποία ανακοινώνει στον Παύλο, και η Καλλιόπη με όσο κουράγιο τής έχει απομείνει αποκαλύπτει στον Ρούσσο ένα μυστικό που του έκρυψε και τον αφορά.

SASMOS-Royssos-(N.Berlekhs)-(2).jpg

Την επομένη, η Στέλλα και ο Χρήστος είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μέρα και ο γάμος τους πραγματοποιείται σε κλίμα χαράς και συγκίνησης. Το ζευγάρι λάμπει από ευτυχία κι ενώ το γλέντι του γάμου έχει ανάψει κάποιος έρχεται να το διακόψει, για μια υπόθεση που απασχολεί όλο το χωριό. Ταυτόχρονα, ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με τον Τηλέμαχο για την επιστροφή του Ρούσσου, την ώρα που εκείνος μαθαίνει μία προς μία τις σκληρές αλήθειες της οικογένειάς του και προσπαθεί να ανασυνθέσει το παρόν μέσα απ’ το παρελθόν του.

Πηγή mytv

Σασμός: Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς - Αργυρώ και Αστέρης παντρεύονται

Σασμός: Η ερωτική εξομολόγηση του Χρήστου στη Στέλλα δεν έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα

Σασμός: Διπλή επίθεση δολοφονίας στον Αστέρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved