Λάουρα Νάργες: Τέλος η τηλεόραση και αυτός είναι ο λόγος
Media

Λάουρα Νάργες: Τέλος η τηλεόραση και αυτός είναι ο λόγος

Καλεσμένη στην εκπομπή, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη ήταν η Λάουρα Νάργες και αποκάλυψε ότι δεν σκέφτεται να γυρίσει στην τηλεόραση και ανέφερε και τον λόγο.

Η Λάουρα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν σκέφτομαι καθόλου την τηλεόραση. Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον, όπου ο επαγγελματισμός, η ευγένεια, η τυπική συμπεριφορά και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα και έχουν το κάθε δικαίωμα να σε περνάνε και για χαζή ακόμα. Δεν έχω καμία διάθεση να ακούω χαζομάρες, για το τι είναι επιτυχία. Για μένα, από μια μικρή πόλη της Γερμανίας, επιτυχία είναι και που κάθομαι τώρα εδώ μαζί σου».

Λάουρα Νάργες: Η αλλαγή στην εμφάνισή της & η έκπληξη στη Μενεγάκη- «Με άφησες με το στόμα ανοιχτό»

1718282853257-743171647-laoura.jpg

Και πρόσθεσε: «Θέλω να είμαι σε ένα περιβάλλον που να νιώθω ασφάλεια, που θα είμαι ο εαυτός μου, που δεν θα με μειώσουν επίτηδες για να χαλαστεί η όποια αυτοεκτίμησή μου. Το να ακούω από έναν άνθρωπο ότι δεν είμαι αρκετά ντίβα για να κάνω τηλεόραση, προσωπικά δεν μπορώ να το κατανοήσω αυτό».

Λάουρα Νάργες: Ρωτήθηκε για τις juicy καμπύλες της και έδωσε την απάντηση που όλες περίμεναν

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Όση ευθύνη έχουν αυτοί που είναι μπροστά από τις κάμερες, άλλο τόση ευθύνη έχουν και αυτοί που είναι από πίσω. Πρέπει σιγά σιγά να κατονομάζουμε τις συμπεριφορές από πίσω. Θεωρώ άδικο να χρεώνονται όλα στους μπροστινούς και στους πίσω να καταπίνουμε τις όποιες συμπεριφορές που δεχόμαστε. “Μην πεις τίποτα διότι μπορεί μετά το άλλο κανάλι να μη σε πάρει”, αυτή την τρομοκρατία δεν την θέλω».

Λάουρα Νάργιες: Όλες οι αλλαγές της σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν

Λάουρα Νάργιες: Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της - Έγινε ξανθιά & είναι πιο fit από ποτέ

Χρήστος Σαντικάι: «Θαύμαζα τη Λάουρα απο τότε που την έβλεπα στην τηλεόραση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved