Σελίν Ντιόν: Σοκάρει το βίντεο από το 2008 με τα πρώτα σημάδια του συνδρόμου από το οποίο πάσχει!
Hollywood

Σελίν Ντιόν: Σοκάρει το βίντεο από το 2008 με τα πρώτα σημάδια του συνδρόμου από το οποίο πάσχει!

Ήταν 16 χρόνια πριν όταν η Σελίν Ντιόν άρχιζε να ζει έναν Γολγοθά που ούτε η ίδια περίμενε πως θα ήταν τόσο σοβαρό, τόσο σπάνιο και τόσο επώδυνο ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα στην καθημερινότητά της! 

H Σελίν Ντιόν πάλευε με τα συμπτώματα της σπάνιας νευρολογικής πάθησης, το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου, από το 2008 όπου βρισκόταν μάλιστα σε παγκόσμια περιοδεία.

Συγκλονίζει η Σελίν Ντιόν μιλώντας για τη σοβαρή ασθένειά της: Είναι σαν κάποιος να σε στραγγαλίζει

celine-dion.jpg

Στο βίντεο που είδε τα φώτα της δημοσιότητας τώρα, η 56χρονη σήμερα, διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυπτε τα πρώτα συμπτώματα που αντιμετώπιζε στους γιατρούς κατά τη διάρκεια της περιοδείας Taking Chances, όταν ακόμη δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για την σπάνια ασθένειά της η οποία προκαλεί σοβαρά κινητικά προβλήματα και φτάνει ακόμα και στην πλήρη ακαμψία και παράλυση των μυών όλου του σώματος.

Το κλιπ περιλαμβάνεται στο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «Celine: Through the Eyes» του 2010, και σ' αυτό φυσικά πρωταγωνιστεί η Σελίν Ντιόν η οποία παραπονιέται για φωνητικούς «σπασμούς» και «συμπτώματα σαν κρυολόγημα» την ίδια ώρα που η ίδια προσπαθούσε να τραγουδήσει τις επιτυχίες της ενώπιον των θαυμαστών της.

Η ίδια η διάσημη καλλιτέχνις αποκάλυψε πρόσφατα ότι πάλευε κρυφά με το σύνδρομο για τόσα πολλά χρόνια πριν το αποκαλύψει στους θαυμαστές της, επισημαίνοντας πως το να λέει ψέματα στους θαυμαστές της ήταν «πολύ βαρύ» για να το αντέξει.

Ακόμα παραδέχτηκε ότι έπαιρνε έως και 90 mg Valium την ημέρα για να περιορίσει τα συμπτώματα που βίωνε, μία δοσολογία που μπορούσε να την είχε σκοτώσει.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Live News:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved