Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Επιβεβαιώνει τις φήμες για συνεργασία με Γερμανού αλλά «υπάρχει μία δυσκολία»
Media

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Επιβεβαιώνει τις φήμες για συνεργασία με Γερμανού αλλά «υπάρχει μία δυσκολία»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε λίγες μέρες θα είναι και επίσημα ελεύθερη τηλεοπτικά αφού ολοκληρώνεται η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη στην οποία βρισκόταν. 

Η στενή συνεργάτιδα της Μενεγάκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε αρχικά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Χρυσικοπούλου: Η απάντηση για τη Μενεγάκη και οι φήμες που τη θέλουν στο πλευρό της Ναταλίας

eliana-menegaki.jpg

«Πήγε πάρα πολύ καλά η φετινή σεζόν, ήταν απολαυστική. Κλείνει κι ένας κύκλος για εμάς εδώ πέρα, ολοκληρώθηκαν αυτά τα τρία χρόνια της Ελένης στο MEGA που ήταν φανταστικά. Το πρόσημο είναι πολύ θετικό».

Όταν ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αρκέστηκε να πει: «Δεν γνωρίζω, δεν έχω ιδέα τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη. Από μία συνάδελφό σας έμαθα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα ότι μπορεί να κάνει βραδινό. Η Ελένη μπορεί να κάνει ό,τι αποφασίσει και ό,τι βάλει στο μυαλό της θα το κάνει τέλεια. Δεν θα ήταν και ωραίο να το πω εγώ από εδώ».

Όσο για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη και τη συνέχει αυτής, η δημοσιογράφος τόνισε: «Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να την ακολουθήσω κάπου. Εμείς ολοκληρώσαμε αλλά η εκτίμηση δεν φεύγει ποτέ».

Photo-shared-by-Eliana-Chrysikopoulou-on-May-23-2024-tagging-@hemithea.gr.-May-be-an-image-of-1-person-dress-and-sundress..jpg

Instagram / elianoula

Για την παρουσία της πριν από μερικές μέρες στο πάνελ της Ναταλίας Γερμανού η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παραδέχτηκε:

«Έχω μεγάλη εκτίμηση στη Ναταλία Γερμανού, η εκπομπή της θεματολογικά είναι από τις λίγες που είναι αυτό που πρέπει. Η επίσκεψή μου εκεί ήταν πολύ θετική, δεν κάναμε κανένα δοκιμαστικό. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία και θα ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά να συνεργαστούμε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή ξέρω ότι φημολογείται κάτι τέτοιο, δεν το επιβεβαιώνω ακόμα γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να «κουμπώσουν», όχι μόνο στη συνεργασία αλλά και στις ζωές μας. Εγώ έχω και δύο παιδιά, ξέρετε. Υπάρχει μία δυσκολία εκεί. Θα το ήθελα όμως πάρα πολύ, επιβεβαιώνω ότι βρίσκομαι σε συζητήσεις μαζί της».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved