Showbiz

Αποκλειστικό βίντεο: Ο Δημήτρης Σχοινάς πάντα στο πλευρό της μητέρας του, Καίτης Γαρμπή!

Μία μοναδική σχέση έχουν καταφέρει να χτίσουν η Καίτη Γαρμπή με τον γιο της Δημήτρη Σχοινά και σπάνια θα τους δει κανείς μακριά τον έναν από τον άλλον! 

Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης είναι η μεγάλη αδυναμία τόσο της τραγουδίστριας όσο και του πατέρα του Διονύση Σχοινά και όπως ήταν φυσικό, ο Δημήτρης δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό των γονιών του στο πλατό του 15ου live του J2US που είδαμε χθες το βράδυ.

J2US: H εμφάνιση της Βανδή, η απουσία & τα μάτια της Γαρμπή που έλαμπαν από έρωτα για τον Σχοινά

Μπορεί να μην είδαμε on camera τον Δημήτρη, όμως ήταν εκεί για να στηρίξει τους δικούς του. Άλλωστε ο Δημήτρης Σχοινάς έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στη σκηνή του μουσικού σόου κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Χθες το βράδυ (15/6) ο φακός του gossip-tv τον απαθανάτισε σε όμορφες στιγμές με τους γονείς του, σε διάλειμμα του J2US για διαφημίσεις.

Μάλιστα, όταν πλησίασε στην κριτική επιτροπή όπου συμμετείχαν και η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς λόγω απουσίας εκτάκτως του Σταμάτη Φασουλή, η Βίκυ Σταυροπούλου που τον γνωρίζει από μικρό παιδί, έσπευσε να τον χαιρετήσει με μία ζεστή αγκαλιά στην οποία ανταποκρίθηκε με πολλή ευγένεια και ο Δημήτρης.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved