7057439
Showbiz

Παλιοσπύρου για σύλληψη Λύτρα: «Από χθες βρίσκομαι σε σοκ... Έχω πέσει από τα σύννεφα»

Σε σοκ δήλωσε ότι βρίσκεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τα όσα έγιναν γνωστά για τον γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση με το βιτριόλι πριν από μερικά χρόνια. 

«Από χθες βρίσκομαι σε σοκ. Δεν είχα καμία τέτοια ένδειξη από την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε. Έχω πέσει από τα σύννεφα.

Λιάγκας για τη σύλληψη του Λύτρα – «Έπαθα σοκ, ανατρίχιασα, δεν το πίστευα»

Προφανώς και το καταδικάζω και πάντα η φωνή μου θα είναι για τα θύματα που έχουν υποστεί βία» ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Live News καθώς μιλούσε για τον ξυλοδαρμό που παραδέχτηκε και ενώπιον των δημοσιογράφων ο γνωστός δικηγόρος.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνέχισε λέγοντας: «Από εκεί και πέρα, σκεπτόμενη όσα έχουν έρθει στο φως της επικαιρότητας τα τελευταία, χρόνια, πρέπει να καταλάβουμε ότι το να έχει κάποιος ένα πολύ καλό επάγγελμα, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι εν δυνάμει κακοποιητής. Εγώ επειδή μιλούσα και με τους δύο, δεν είχα καταλάβει τίποτα».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατέληξε λέγοντας: «Ως θύμα βίας θέλω να σταθώ και στη στάση από το περιβάλλον. Δημιουργούν συχνά ένα προστατευτικό περιβάλλον για να δρα κάποιος εγκληματίας».

Όσο για τη συνέχιση της συνεργασίας τους καθώς σύμφωνα με το newsbomb.gr καθώς το γραφείο του δικηγόρου και ο ίδιος προσωπικά, έχει αναλάβει την νομική εκπροσώπησή της, όπως και η σύζυγός του και έγκριτη δικηγόρος, στην δική της υπόθεση της επίθεσης που δέχθηκε με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε:

«Με το να καλύπτουμε αυτούς τους ανθρώπους δεν καταφέρνουμε κάτι. Είναι πρόωρο για να το σκεφτώ εάν θα προχωρήσει η συνεργασία μας. Σίγουρα είναι λίγο δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ είχα την εικόνα πως αντιμετωπίζει πάρα πολύ στρες».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved