Μαρία Βοσκοπούλου – Άντζελα Γκερέκου: Με σικ εμφανίσεις στο Ηρώδειο
Showbiz

Μαρία Βοσκοπούλου – Άντζελα Γκερέκου: Με σικ εμφανίσεις στο Ηρώδειο

Στη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα για τα 100 χρόνια Μίμη Πλέσσα στο Ηρώδειο βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (17-06) η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Μαμά και κόρη «έκλεψαν» τις εντυπώσεις με τις σικάτες εμφανίσεις τους.

Άντζελα Γκερέκου:Το δυνατό spoiler για τη Γη της Ελιάς - Θα έχουμε δραματικό & ανατρεπτικό φινάλε...

Η ηθοποιός επέλεξε ένα αέρινο σύνολο με μπεζ απόχρωση ενώ η κόρη της, Μαρία ένα total black σύνολο ενώ εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το μακιγιάζ της με το κόκκινο κραγιόν να τονίζει το όμορφο πρόσωπό της.

TOM_4617.jpg

Οι δυο τους απόλαυσαν τη βραδιά προς τιμήν του Μίμη Πλέσσα, που φέτος συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ζωής. Μια πλειάδα καλλιτεχνών, μαζί με την Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας και την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ τον τιμήσαν στη συναυλία του Ηρωδείου, στις 17 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

«Θέλω να αγαπάει τον εαυτό της. Ό,τι και να της πουν, θετικό ή αρνητικό – και θα το έλεγα σε όλα τα παιδιά αυτό -, να ξέρει ποια είναι, να έχει αγαπήσει τον εαυτό της και να έχει μία σταθερή δυναμική μέσα της. είναι σημαντικό για κάθε παιδί να έχει το δικό του σταθερό εσωτερικό κέντρο, αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση. Να μην εξαρτάται από άλλη δύναμη έξω από εκείνον. Όλοι επηρεαζόμαστε, αλλά πάντα να υπάρχει αυτή η σύνδεση με τον εαυτό σου», έχει πει η Άντζελα Γκερέκου για την κόρη της.

Η Γη της Ελιάς – Γκλέτσος: Το επικό πρώτο γύρισμα με την Κοντού – Μου είπε ότι είμαι χάλια ντυμένος

Άντζελα Γκερέκου: «Φτάσαμε στον πάτο με τον Τόλη αλλά ξανασηκωθήκαμε... Η κόρη μου πέρασε δύσκολα»

Άντζελα Γκερέκου: Το νέο total black look της ηθοποιού που σου δίνει έμπνευση!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved