Τζέλα Δελαφράγκα: Το πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων και οι δηλώσεις των συντελεστών στο gossip-tv
Gossip Specials

Τζέλα Δελαφράγκα: Το πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων και οι δηλώσεις των συντελεστών στο gossip-tv

Με ένα υπέροχο πάρτι στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου οι συντελεστές της νέας σειράς του Alpha «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» γιόρτασαν το τέλος των γυρισμάτων της σειράς που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Είκοσι τρία χρόνια μετά την ταινία «Το Κλάμα Βγήκε Από Τον Παράδεισο», αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο, έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μια σάτιρα, φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του δίδυμου των επιτυχιών Θανάση ΠαπαθανασίουΜιχάλη Ρέππα.

5cc3649f-logo.jpg

Μιχάλης Ρέππας, Άννα Κουρή, Πηνελόπη Πιτσούλη και Ιωάννης Απέργης μίλησαν αποκλειστικά στο gossip-tv για όλα όσα πρόκειται να δούμε.

Μιχάλης Ρέππας: Είμαι πολύ συγκινημένος για τους ανθρώπους που συμμετέχουν

reppas-papathanasiou-(3).jpg

«Πάντα είχαμε με τον Θανάση αυτό το όνειρο. Θέλαμε πολύ να κάνουμε την τηλεοπτική βερσιόν της ταινίας «Το κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο» και είχαμε διάφορες σκέψεις πάνω σε αυτή την κεντρική ιδέα. Πάντα όμως μας κράταγε λίγο πίσω το γεγονός ότι δεν είναι και από τις φθηνές παραγωγές. Γιατί θέλει πολλούς χώρους, πολλά κοστούμια, χορευτές και μουσικούς αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου... βρέθηκε κι ένα κανάλι, γενναιόδωρο για να το χρηματοδοτήσει».

Σχετικά με το καστ, ανέφερε: «Είμαι πολύ συγκινημένος για τους ανθρώπους που συμμετέχουν. Και για τους πιο παλιούς αλλά και για τους νεότερους. Ήταν τόσο συγκινητική η παρουσία τους στο σίριαλ και αυτό που μου αρέσει, εκτός από το ότι έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο, ήταν το γεγονός ότι δεν συνέλαβα κανέναν να έχει μια υπόνοια θράσους»

Για τον βασικό κορμό της σειράς ο Μιχάλης Ρέππας είπε πως θα δούμε 14 επεισόδια με ένα story μέσα στο οποίο εμπλέκονται πολλές θεματικές, όπως αυτή του Σασμού, του Μαύρου Ρόδου, των Άγριων Μελισσών και πολλών ακόμη.

«Ιδεολογικά θα πω πως πρόκειται για μια σειρά – παρωδία. Ευτυχώς ζούμε σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον πoυ μπορεί να παρωδήσει οτιδήποτε θέλει και δεν υπάρχουν «ιερά και όσια» για εμάς τους ανθρώπους που κατοικούμε στην Ευρώπη»

Πηνελόπη Πιτσούλη: Το δίδυμο Ρέππας – Παπαθανασίου είναι σφραγίδα επιτυχίας

pitsouli.jpg

«Είναι μια σειρά που την υπογράφουν δυο παιδιά τα οποία δεν αναλώνονται στο να είναι συνέχεια στην επικαιρότητα και για μένα είναι σφραγίδα επιτυχίας. Κάνω ένα μικρό guest, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ γιατί είναι δυο παιδιά που αγαπώ πολύ, τους εκτιμώ και με εκτιμούν. Το τηλεοπτικό κοινό έχει εκπαιδευτεί στο καλό υλικό νομίζω και είναι ευλογία να υπάρχουν τόσες δουλειές ιδίως μετά από αυτό που τραβήξαμε με την πανδημία και οι ηθοποιοί περάσαμε δύσκολα»

Άννα Κουρή: Έχω μεγάλη αγωνία αλλά από την αρχή ένιωσα πως είναι μια σειρά που θα «γράψει»

29aee746-kouri.jpg

«Έχω μεγάλη αγωνία αλλά από την αρχή ένιωσα πως είναι μια σειρά που θα «γράψει» πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα έχει και συνέχεια. Ήταν μια δουλεία που σχεδόν δεν κατάλαβα πότε αρχίσαμε και πότε τελειώσαμε. Ήταν τόσο ευχάριστα τα γυρίσματα και τόσο ιδιαίτερο το κείμενο. Πρωτότυπο πολύ που δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα συνηθισμένα. Παρόλο που τα κανάλια θέλουν σειρές που να θυμίζουν κάποιες παλαιότερες που έχουν κάνει επιτυχία, ο κόσμος θέλει κάτι πιο ιδιαίτερο για να ξεφύγει λίγο. Η συνεργασία ήταν τέλεια και ένιωσα μέρος μιας παρέας»

Είπατε αμέσως το «ναι» στην πρόταση;

«Ναι, γιατί για μένα το δίδυμο αυτό είναι εγγύηση, χάρηκα πολύ που μου έγινε η πρόταση». Για την εικόνα της σημερινής τηλεόρασης, η Άννα Κουρή σημείωσε πως:

«Περάσαμε μια περίοδο που δεν είχαμε καθόλου σειρές, μετά στο άλλο άκρο με πολλές. Δεν μπορώ να συγκρίνω, πιστεύω όμως πως οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε κάθε σειρά είναι εκείνοι που βάζουν τη σφραγίδα για το αποτέλεσμα». Η Άννα Κουρή μάς αποκάλυψε πως έχει δυο ακόμη τηλεοπτικές προτάσεις και είναι πολύ πιθανό να τη δούμε και σε μια νέα κομεντί.

Ιωάννης Απέργης: «Ήθελα να δουλέψω μαζί τους και δέχτηκα επί τόπου την πρόταση»

ioannisapergis_official_1711561414_3333141184153615759_247303382.jpg

«Αν δεν πάει αυτή η σειρά με 40% τηλεθέαση τότε θα σηκώσω τα χέρια ψηλά. Είναι μια ιστορία πολύ γρήγορη, θυμίζει το «Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο» αλλά σε μια μοντέρνα εκδοχή. Θεωρώ ότι ο Μιχάλης και ο Θανάσης έχουν υπερβεί τον εαυτό τους με αυτή τη δουλειά. Δεν έκανα καμία δεύτερη σκέψη με το που έγινε η πρόταση, ήθελα να δουλέψω μαζί τους. Το δέχτηκα επί τόπου»

«Είναι σημερινό, είναι φρέσκο, είναι ωραίο. Οι ηθοποιοί είναι όλοι ένας κι ένας. Δεθήκαμε και αυτό θα βγει στο γυαλί»

Ο Ιωάννης Απέργης αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει δραματικό ρόλο σε μια από τις επόμενες δουλειές του στην τηλεόραση. «Αν και με καλούν για κωμικούς ρόλους και θέλω να αφήσω το λιθαράκι μου στην ελληνική κωμωδία και ζω μέσα από αυτή, θα ήθελα να κάνω δράμα γιατί σε αυτό τον χρόνο να βγάλεις διαφορετικά πράγματα, έχει να κάνει με το μέσα σου και αυτό το έζησα στο Αυτή η νύχτα μένει και ανακάλυψα εκεί μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Ως κωμικός μου ήταν εύκολο να το κάνω»

Σχετικά με το πώς βλέπει τη σημερινή τηλεόραση, ο ηθοποιός είπε: «Νομίζω ότι ο πήχης είναι ψηλά. Δουλέψαν πολλοί άνθρωποι και συνεχίζει δυναμικά. Ο κόσμος έχει ανάγκη από ποιότητα και κωμωδία.

Θεατρικά ο Ιωάννης Απέργης θα είναι σε περιοδεία μέχρι τέλος Ιουλίου με την παράσταση «Βότκα Μολότοφ» και με την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» όλο το καλοκαίρι σε πολλές περιοχές.

Τη νέα σεζόν στο θέατρο Λαμπέτη θα είναι στην παράσταση «Μια τρελή τρελή ληστεία» του Νικορέστη Χανιωτάκη κι ένα θαυμάσιο καστ με Χάρη Χιώτη, Κατερίνα Γερονικολού, Γιώργο Χρανιώτη, Θάνο Μπίρκο, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Τίτο Γρηγορόπουλο, Παναγιώτη Γουρζουλίδη και Αρετή Πασχάλη.

Δες φωτό από τη βραδιά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved