Showbiz

Πολυζωγοπούλου: Μήνυση κατά του Λύτρα και της πρώην συζύγου του μετά την εισβολή στο σπίτι της

H Σοφία Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση κατά του Απόστολου Λύτρα και της πρώην συζύγου του μετά την εισβολή στο σπίτι της

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με τη μια από τις δυο κόρες τους, έφτασαν στην αυλή του σπιτιού όπου διαμένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου. Όταν η Πολυζωγοπούλου αντιλήφθηκε την παρουσία τους, πάτησε το panic button και κατόπιν είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Η σύζυγός του φαίνεται ότι κατέθεσε νέα μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του γνωστού δικηγόρου. Σημειώνεται ότι η γυναίκα υπέβαλε μήνυση και σε βάρος του Απόστολου Λύτρα για παράβαση της δικαστικής απόφασης μετά από απειλητικό μήνυμα που της έστειλε ο γνωστός δικηγόρος.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ποια είναι η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κρατείται μετά τη μήνυση.

Την ίδια ώρα όμως, προκύπτουν πολλά ερωτήματα μετά τις συγκεκριμένες πληροφορίες, καθώς στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα έχει διατεθεί περιπολικό για 24ωρη φύλαξη.

Σοφία Πολυζωγοπούλου - Το ξέσπασμα της γιαγιάς της on air: «Με τρυπάει μέσα στην καρδιά»

Σημειώνεται πως το βράδυ της Τρίτης 18/6 στις Αρχές επικράτησε πανικός, καθώς η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε -κατά λάθος όπως αναφέρουν οι αρχικές πληροφορίες– το panic button. Ειδικότερα, γύρω στις 20:00, σήμανε συναγερμός στο Κέντρο της ΓΑΔΑ με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σπίτι του ζευγαριού περιπολικά, για να ελέγξουν τι είχε συμβεί.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved