Το gossip-tv στα Mad VMA 2024: Η Μαγγίρα, η Καραβάτου, η Σάττι & το χρυσό κοστούμι παρουσιαστή
Showbiz

Το gossip-tv στα Mad VMA 2024: Η Μαγγίρα, η Καραβάτου, η Σάττι & το χρυσό κοστούμι παρουσιαστή

Η απονομή των Mad Video Music Awards φιλοξενείται στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) και από νωρίς η κάμερα του gossiptv βρισκόταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα...

Κατέγραψε τα πάντα τόσο στο κόκκινο χαλί όπου θα περπατούσαν, όπως κάθε χρόνο, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας της χώρας μας όσο και στον χώρο όπου θα δινόταν το πιο κεφάτο και δυναμικό πάρτι με ξεχωριστές εμφανίσεις των αγαπημένων καλλιτεχνών on stage.

Τα φετινά Mad Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ, συνδέουν την αγάπη για τη μουσική με την αγάπη για τον πλανήτη μας. Με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού τους, τη ΔΕΗ, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα Mad VMA αποκτούν ένα πράσινο πρόσημο και δίνουν μια μεγάλη αγκαλιά στο περιβάλλον με τις δράσεις τους.

Εμείς «τρυπώσαμε» αρκετά νωρίς στα παρασκήνια της μεγάλης αυτής γιορτής και ήδη υπήρχε πυρετός προετοιμασιών για τη μεγάλη βραδιά που θα ήταν φουλ στην ενέργεια και φυσικά τη λάμψη.

Απαθανατίσαμε την τεράστια σκηνή όπου θα εμφανιστούν τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής αλλά και την ξεχωριστή είσοδο απ' όπου θα περάσουν οι celebrities.

Διαπιστώσαμε πως στον χώρο του μακιγιάζ και του hair styling τα πινέλα και τα πιστολάκια είχαν... πάρει φωτιά για τους χορευτές που θα λάβουν μέρος στο σόου ενώ στον διάδρομο είδαμε ότι η Ελένη Φουρέιρα και η Δέσποινα Βανδή μοιράζονται το ίδιο καμαρίνι για την προετοιμασία τους.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Στα παρασκήνια είδαμε επίσης την Μπέττυ Μαγγίρα η οποία αφότου είχε φτιάξει τα μαλλιά της, κυκλοφορούσε με ένα απλό animal print φόρεμα που φορούσε πριν ντυθεί για την εμφάνισή της on stage.

Δείτε τον Stan να καταφθάνει στον χώρο, κρατώντας από το χέρι τη σύζυγό του Βέρα Σωτηροπούλου:

Εντυπωσιακή όμως ήταν και η εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού η οποία επέλεξε ένα nude κοντό φόρεμα για την περίσταση. Δείτε παρακάτω:

Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν και αυτή του Κωνσταντίνου Βασάλου ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του Μαρία Παπαγεωργίου. Δείτε το βίντεο από την άφιξή τους:

Και ο Κωνσταντίνος Αργυρός στα Mad VMA:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved