Mad VMA 2024: Οι πρώτες λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί & οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν!
Showbiz

Mad VMA 2024: Οι πρώτες λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί & οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν!

Mad VMA 2024: Ξεχωριστές παρουσίες βρέθηκαν και φέτος στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για τη μεγάλη γιορτή της μουσικής στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Από νωρίς σήμερα (19/6) έξω από το γήπεδο είχαν αρχίσει να καταφτάνουν φαν των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν ή θα δώσουν το παρών στη μεγάλη βραδιά και βέβαια οι ίδιοι οι καλλιτέχνες που φρόντισαν να δώσουν τον καλύτερό τους σε ό,τι είχε να κάνει με τις στυλιστικές τους επιλογές.

Εντυπωσιακά φορέματα, ευρηματικό styling και ξεχωριστά χτενίσματα για τις κυρίες της βραδιάς, έκαναν τα φλας να αστράψουν κατά την εμφάνισή τους στο κόκκινο γυαλί.

Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν της Έλενας Κώνστα η οποία συνοδευόταν από τον στενό συνεργάτη και άλλοτε σύντροφό της Λάμπρο Κωνσταντάρα. Επίσης, εντυπωσίασε η Ειρήνη Κολιδά με λευκό στενό φόρεμα, η Αναστασία με την Ανίσα που ήταν... φωτιά στα κόκκινα, η Μάγδα Τσέγκου που επέλεξε για την εμφάνισή της ένα χρυσαφί κοντό φόρεμα, ο FY με την αγαπημένη του, μόλις λίγες μέρες μετά την πρόταση γάμου που της έκανε on stage και πολλοί άλλοι...

Δείτε τις πρώτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved