Mad VMA 2024: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασάλου με τη νέα του αγαπημένη, Μαρία Παπαγεωργίου!
Showbiz

Mad VMA 2024: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασάλου με τη νέα του αγαπημένη, Μαρία Παπαγεωργίου!

Mad VMA 2024: Απόψε (19/6), ο Κωνταντίνος Βασάλος έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του με τη νέα του αγαπημένη, Μαρία Παπαγεωργίου στη λαμπερή βραδιά! 

Ο γνωστός personal trainer και μέλος της ομάδας της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, αν και κράτησε τις απαραίτητες αποστάσεις όταν έφτασε στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) από τη σύντροφό του, λίγο αργότερα, όταν εντόπισε ανάμεσα στο πλήθος την καλή του φίλη και συνεργάτιδά του Βάλια Χατζηθεοδώρου, έδειξε να είναι πιο cool σε ό,τι είχε να κάνει με τις κάμερες και τους φωτογράφους που παραμόνευαν.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος απέφευγε να επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση.

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου», είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος όταν είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσά τους.

Ένα ταξίδι τους στο Παρίσι πρόδωσε, για κάποιους, το γλυκό μυστικό τους, όμως και πάλι ο Κωνσταντίνος Βασάλος απέφυγε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τη γνωστή influencer.

Σήμερα, όμως, όλα τα φλας στράφηκαν πάνω τους αφού ουσιαστικά οι δυο τους έκαναν την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved