ΜAD VMA 2024 - Μαρίνα Σάττι: Η στιγμή που «πάγωσε» ακούγοντας τη μπηχτή της Νέγκα
Showbiz

ΜAD VMA 2024 - Μαρίνα Σάττι: Η στιγμή που «πάγωσε» ακούγοντας τη μπηχτή της Νέγκα

ΜAD VMA 2024:  Χαμός έχει γίνει με τις μπηχτές της Αθηναίδας Νέγκα στην Μαρίνα Σάττι πριν την βραβεύσει στη σκηνή των Mad!

Η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

H τραγουδίστρια «πάγωσε», ακούγοντάς την, ενώ η Έλενα Παπαρίζου που ήταν δίπλα της γελούσε παίρνοντάς την ατάκα της Αθηναίδας ως χιουμορ.

MAD VMA 2024: Η μπηχτή της Νέγκα στην Σάττι – «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω...»

negka-sati-1.jpg

Το Breakfast@Star έδειξε βίντεο από τη στιγμή που ακούει η Μαρίνα την ατάκα της δημοσιογράφου.

Mad VMA: Η απάντηση της Νέγκα για το σκηνικό με τη Σάττι: Θα ήταν υποκρισία, δεν είμαστε νήπια...

Λίγες ώρες μετά τη βράβευση, η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στο twitter: «Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορω να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το «είμαι ο εαυτός μου», υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις».

Χατζίδου κατά Νέγκα: «Δεν θα μπορούσα να συγκρατηθώ όπως η Μαρίνα Σάττι, τι ήταν αυτό τώρα;»

1718873141060-249680476-23.jpg

Και χρήστης του Twitter της έγραψε: «Εκεί σας κάλεσαν για να εκφράσετε τις προσωπικές σας απόψεις ή για να κάνετε μια δουλειά σωστά και να πληρωθείτε γι αυτό; Παρουσίαση απονομής δεν ήταν το αντικείμενο;»

negka-satti.jpg

Με τη Νέγκα να απαντά: «Είμαι ισως ακατάλληλη για απονομές ! Δεν πληρώθηκα, οποτε δεν πέταξαν τα λεφτά τους. Τιμή μου να τιμήσω καλλιτέχνες την Σάττι την εκτιμώ και διαφωνώ. Και στα παιδιά μου να έλεγε καποιος «διαφωνώ μαζί σου» αν βραβεύονταν θα το έβρισκα πολύ θεμιτό. Ειλικρινώς»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved