Showbiz

Θανάσης Παπαγεωργίου: Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μου άνοιξε πόρτες αλλά…

Φέτος ο Θανάσης Παπαγεωργίου, έχοντας διανύσει μια μεγάλη πορεία κυρίως στο stand up comedy, στο θέατρο και στις διαφημίσεις, επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1«Ψυχοκόρες» , όπου υποδύεται τον «Προκόπη».

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για την επιτυχία που βίωσε στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ψυχοκόρες: Το twitter λυπήθηκε τη Νέλλα, αποθέωσε τη Φρόσω κι «έκλαψε» για τον Ασημάκη

Πείτε μας λίγα λόγια για τον χαρακτήρα που υποδύεστε στις «Ψυχοκόρες», τον «Προκόπη».

Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε μια τόσο ωραία σειρά όπως οι «Ψυχοκόρες», με καταπληκτικούς συντελεστές. Ο χαρακτήρας μου είναι μια νότα διαφορετική στις «Ψυχοκόρες», λίγο πιο ευχάριστη στην όλη συναισθηματική φόρτιση που επικρατεί. Αποφορτίζει το κλίμα ο καφετζής. Χαίρομαι πολύ για την ανταπόκριση που έχει πάρει από τον κόσμο, γιατί είχα αγωνία το πώς θα «έδενε» ο χαρακτήρας μου στη σειρά.

Γιατί μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου υποδυόσασταν τον φοιτητή του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού, είχαμε να σας δούμε χρόνια στην τηλεόραση;

Πέρυσι ήμουν και «Στα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ, όπου έκανα έναν αστυνομικό. Μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» όμως η αλήθεια είναι πως έκανα περισσότερο διαφημίσεις και stand up comedy. Μέχρι πριν λίγους μήνες ήμουν μαζί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα. Παράλληλα έκανα και το διδακτορικό μου στην αρχαιολογία, όχι στη βυζαντινή όμως του Κατακουζηνού (γέλια).

Το διδακτορικό στην αρχαιολογία πώς προέκυψε;

Παράλληλα με το θέατρο σπούδαζα και αρχαιολογία.

Τελικά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» σας άνοιξε πόρτες ή λειτούργησε αρνητικά;

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μου άνοιξε πόρτες, αλλά σ’ αυτή τη δουλειά το να κάνεις μια τεράστια επιτυχία, δεν είναι πάντα ευχή. Γιατί στιγματίζεσαι, εγκλωβίζεσαι στον χαρακτήρα που έχεις υποδυθεί. Θεώρησα ότι ήταν καλό για μένα, γιατί αυτά τα χρόνια όλο και κάτι έκανα. Έχω κάνει 15-20 διαφημίσεις για παράδειγμα ενώ υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν κάνει ούτε μια και το κυνηγάνε συνέχεια.

Πηγή Λοιπόν

Ράντου: Η σκηνή που επέλεξε από το Κων/νου & Ελένης για να ευχηθεί στους υποψήφιους των Πανελληνίων

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αγνώριστη η Έλλη Ρούσου - Η δικηγόρος της Βλαχάκη έγινε ξανθιά

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved