Αλμπάνης για την Κουτσελίνη & την μπομπότα - «Προφανώς ήταν ένα άκομψο σχόλιο, ας κριθώ»
Media

Αλμπάνης για την Κουτσελίνη & την μπομπότα - «Προφανώς ήταν ένα άκομψο σχόλιο, ας κριθώ»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στο Πάμε Δανάη και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόσφατο σχόλιό του μέσω twitter για τη Ζήνα Κουτσελίνη, που συζητήθηκε.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν ξέρω αν η κυνικότητα βοηθάει ή όχι, σίγουρα μου δημιουργεί ένα αίσθημα συνειδητοποίησης μιας πραγματικότητας η οποία είναι πάρα πολύ σκληρή. Είμαι από τους ανθρώπους που αν υπάρχει μια πιθανότητα να συμβεί το χειρότερο δυνατό σενάριο, αυτό θα σκεφτώ πρώτα. Θέλω να είμαι προετοιμασμένος για το χειρότερο».

Αλμπάνης κατά Κουτσελίνη: «Δεν είχες να φας χάμπουργκερ Ζήνα μου, γιατί τότε υπήρχε μόνο η μπομπότα»

Και πρόσθεσε: «Δεν με φιλτράρω πολύ, το θυμικό των ανθρώπων δεν είναι καλός σύμβουλος και επειδή συμβαίνουν συνεχώς πράγματα που μας εξωθούν στα άκρα, πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να μην επιτρέπουμε σε αυτό που συμβαίνει εκείνη την ώρα να οδηγεί την σκέψη και την έκφρασή μας. Κάνω λάθη, μπορεί να είμαι άγαρμπος αλλά προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος γίνεται».

Για το επίμαχο σχόλιό του για τη Ζήνα Κουτσελίνη στο Χ (πρώην Twitter) με αφορμή τα όσα είπε για τον Απόστολο Λύτρα.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Αυτό που γίνεται αυτήν την στιγμή με τις γυναίκες στη χώρα μας είναι κάτι το οποίο δε θα φανταζόμουν ποτέ, (…) είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίζει βαθιά. Οι άνθρωποι οι οποίοι εκτιθέμεθα στα ΜΜΕ έχουμε μια τεράστια ευθύνη για αυτά που λέμε.

Ας σκύψουμε πάνω από το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει αυτήν την στιγμή, δεν έχουν καμία αξία οι δικές μου γνώμες και δε θα επηρεάσουν και κανέναν. Το πρόβλημά μας είναι άλλο και είναι αλλού. Προφανώς και ήταν ένα άκομψο σχόλιο. Ας κριθώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας αυτήν την στιγμή».

Κορομηλά: Νέα βέλη σε Κουτσελίνη– Ποια θέση οφείλουμε να κρατάμε σε απαράδεκτες απόψεις καλεσμένων;

Αλμπάνης κατά Κουτσελίνη: «Δεν είχες να φας χάμπουργκερ Ζήνα μου, γιατί τότε υπήρχε μόνο η μπομπότα»

Λιάγκας σε Κουτσελίνη: «Ζήτα ένα συγγνώμη, αυτό που έμεινε είναι το χάμπουργκερ, γελάνε όλοι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved