Power Of Love: Πού είναι και τι κάνουν σήμερα οι παίκτες του reality της αγάπης;
Showbiz

Power Of Love: Πού είναι και τι κάνουν σήμερα οι παίκτες του reality της αγάπης;

Με αφορμή την πρεμιέρα και τη νέα σεζόν του Power of Love, ας θυμηθούμε τους παλιούς παίκτες που όλοι αγαπήσαμε. Πού να βρίσκονται σήμερα άραγε; 

Στέλλα Μιζεράκη

H Στέλλα Μιζεράκη είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι αγάπης και έκανε σχέση με τον Πάνο Ζάρλα με τον οποία χώρισαν λίγο καιρό μετά το παιχνίδι και αφού εκείνος είχε στεφθεί νικητής του πρώτου κύκλου του Power of Love.

Power of Love: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα με την Κατερίνα Καραβάτου

Μετά τη σοκαριστική είδηση του θανάτου του Πάνου, έγινε γνωστό ότι εκείνο το βράδυ, η Στέλλα και ο Πάνος ήταν μαζί σε ένα πάρτι που του είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του για τα γενέθλιά του και φυσικά η νεαρή κοπέλα κατέρρευσε όταν έμαθε τι τού είχε συμβεί.

Το ζευγάρι βίωσε έναν μεγάλο έρωτα και μάλιστα είχε αποκαλυφθεί τότε πως ο Πάνος ήθελε να κάνει γυναίκα του την Στέλλα και της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Η επόμενη σχέση της Στέλλας Μιζεράκη ήταν με τον Δρ. Χταπόδια, με τον οποίο και χώρισε λόγω της απόστασης, καθώς εκείνος μετακόμισε για επαγγελματικούς λόγους στην Κύπρο.

Όσον αφορά το σήμερα η Στέλλα Μιζεράκη ασχολείται με την επιχείρησή της, το eshop με προϊόντα για γυναίκες, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως: «Απέρριψα τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τηλεόραση απλά για να υπάρχεις. Θα μου άρεσε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μόδα, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι σε ένα πάνελ και να κουτσομπολεύω».

Άννα Λορένη

Θυμάστε την Άννα Λορένη την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Power of love;

Συμμετείχε στο πρώτο ριάλιτι της αγάπης στο οποίο συμμετείχε και η Στέλλα Μιζεράκη, ο Πάνος Ζάρλας και ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια είχε κάνει σχέση με τον συμπαίκτης της, Παναγιώτη Θεόφιλο και είχαν συζητηθεί αρκετά.

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο λόγω της υπέροχης εξωτερικής της εμφάνισης αλλά και λόγω του χαρακτήρα της.

Η Άννα Λορένη μένει μόνιμα πια στο Ντουμπάι και όπως θυμάστε και εσείς αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι για να επιστρέψει στο Ντουμπάι: "Πρέπει να φύγω, το σκέφτηκα και ξέρω ότι είμαστε στην τελική ευθεία, αλλά πρέπει να φύγω, πρέπει να πάω πίσω στο Ντουμπάι"!

Επέστρεψε εκεί και μένει πια μόνιμα και εργάζεται ως μεσίτρια.

Μάλιστα, όπως θα δείτε έχει αδυνατίσει πολύ, έχει μακρύνει τα μαλλιά της και... είναι πιο όμορφη από ποτέ!

anna-loreni.jpg

Κυριακή Τσανικίδη

Η Κυριακή Τσανικίδη μας είχε συστηθεί μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ που παρουσίαζε η Μαρία Μπακοδήμου, Power of love.

Η πρώην παίκτρια, βρήκε μέσα στο σπίτι της αγάπης τον έρωτα στο πρόσωπο του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί. Οι δυο τους παρέμειναν ζευγάρι για αρκετά χρόνια μετά το τέλος του παιχνιδιού ωστόσο όπως έγινε γνωστό πριν από λίγους μήνες, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

tsakinidi.jpg

Η Κυριακή Τσανικίδη είχε μπει σπίτι του Power of love, με μαύρα μαλλιά και ένα συγκεκριμένο στιλ ενώ σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το μελαχρινό κορίτσι.

Πλέον, έχει γίνει ξανθιά, έχει αδυνατίσει αρκετά ενώ αλλαγές παρατηρούμε και στο πρόσωπό της. Τα χείλη της είναι σίγουρα λίγο πιο... τσιμπημένα, ωστόσο παραμένει εντυπωσιακή και κούκλα.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάθε της ανάρτηση είναι πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη.

tsakinidi-(2).jpg

Τζούλια Καραγιάννη

H Τζούλια Καραγιάννη μετά την επιτυχημένη πορεία της στο Power Of Love θέλησε να αναζητήσει για ακόμα μία φορά τον έρωτα στο Love Island.

Η πρώην παίκτρια reality όμως έχει αλλάξει λίγο την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς έχει κάνει πλαστική στη μύτη της και η αλλαγή είναι θεαματική! Για την πλαστική που έκανε έχει μιλήσει και η ίδια μέσα από τα social media παλιότερα!

tzoulia-karagianni.jpg

Αθηνά Χρυσαντίδου

Θυμάστε την Αθηνά Χρυσαντίδου που είχε πάρει μέρος στο Power of love και είχε συζητηθεί πολύ για τις ατάκες της στον αγαπημένο της Δώρο Παναγίδη;

Ποιος ξεχνά την εξομολόγηση που είχε κάνει και είχε γίνει viral όταν προβάλλονταν το ριάλιτι της αγάπης που είχε πει χαρακτηριστικά: «θέλω να είμαι η κολλητή σου, ο κολλητός σου, η ερωμένη σου, η γκόμενά σου, θέλω να είμαι η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, το παιδί σου, η γυναίκα σου, η γιαγιά σου, ο παππούς σου, θέλω να είμαι τα πάντα σου…».

Η Αθηνά από τότε δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Η πρώην παίκτρια του Power of love ασχολείται με το τραγούδι.

athina-xrisantidou.jpg

Παναγιώτης Θεόφιλος

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power of love.

Ο ίδιος, δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον τον άνδρα που γνωρίσαμε τότε, καθώς πλέον είναι πιο ώριμος και έχει πια δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Με την εκλεκτή της καρδιάς του έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

panagiotis-theofilos.jpg

Δώρος Παναγίδης

Για τον Δώρο Παναγίδη δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως έχει χωρίσει οριστικά με την Αθηνά Χρυσαντίδου και οι δύο έχουν προχωρήσει τη ζωή τους.

Πριν από λίγο χρόνια όμως, ο Δώρος Παναγίδης έκανε μια ανάρτηση - γροθιά στο στομάχι.

Ο ίδιος μας ενημέρωσε πως αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που παραλίγο να τον οδηγήσει στο θάνατο.

Ανέβασε μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε στη λεζάντα του:

«7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση.
Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου.
Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.

Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης.
Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος.
Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις.
Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ».

doros.jpg

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Παπαδόπουλος: Επαγγελματίας παίκτης reality; Power of love, πατρότητα & το «καυτό» βιβλίο

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Μας συστήνει τον νέο της σύντροφο - «Μένουμε με τους γονείς μου»

Ζένια Σολδάτου: Δείτε πώς είναι σήμερα η παίκτρια του Power of love!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved