Ζωή Παπαδοπούλου: Η καριέρα στο τραγούδι, ο Μητροπάνος & το θαύμα της μητρότητας
Showbiz

Ζωή Παπαδοπούλου: Η καριέρα στο τραγούδι, ο Μητροπάνος & το θαύμα της μητρότητας

Τη Ζωή Παπαδοπούλου την απολαμβάνουμε τον τελευταίο καιρό στο J2US, καθώς είναι η δασκάλα του Μανώλη Κλωνάρη και οι δυο τους μάλιστα θεωρούνται φαβορί. 

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη, για την καριέρα της, αλλά και για το θαύμα της μητρότητας που συγκλονίζει.

Ζωή Παπαδοπούλου: Τώρα πια έχουμε συγγενέψει, η Χάρις Αλεξίου έχει γίνει νονά του κοριτσιού μου

klonaris-papadopoulou-(2).jpg

"Μεγάλωσα στις δυτικές συνοικίες, με φανταστικούς γονείς, ιδιαίτερα φιλόμουσους και φιλότεχνους. Γενικά πάντα υπήρχε πολλή μουσική στις ζωές μας. Η μάνα μου παίζει ακορντεόν και πιάνο και ο πατέρας μου είναι καλλίφωνος. Κάθε Κυριακή στο σπίτι μας στηνόταν γλέντι, έρχονταν και συγγενείς μας και τραγουδούσαμε όλοι μαζί. Επίσης, με τις αδελφές μου, τη Βούλα και τη Γεωργία, πηγαίναμε από μικρές σε χορωδία. Σαφώς δεν ήταν πάντα όλα όμορφα. Αντιμετωπίζαμε και δυσκολίες αλλά όλα τα ξεπερνούσαμε μέσα από το τραγούδι", είχε αποκαλύψει πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ!.

Το τραγούδι και η καριέρα

Σχετικά με το τραγούδι και την απόφασή της να ασχοληθεί με αυτό αποκάλυψε στο gossip-tv.gr: "Δεν ξέρω πότε ακριβώς κατάλαβα ότι αυτός είναι ο δρόμος μου.. αλλά το τραγούδι πάντα ήταν το αποκούμπι μου, η χαρά και η δύναμη μου και η ψυχοθεραπεία μου οπότε όλα αυτά κάπως φυσικά με οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθώ σοβαρά με αυτό.

Μόλις τελείωσα το λύκειο στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησα να τραγουδάω σε ένα ταβερνάκι και μετά βρέθηκα στο Πλατώ μία ιστορική μουσική σκηνή δίπλα στον Μανώλη Ρασούλη και μετά ήρθαν όλα το ένα μετά το άλλο μέχρι να με ακούσει ο Δημήτρης Μητροπάνος σε στέκι της Θεσσαλονίκης κ να μου κάνει πρόταση να κατέβω στην Αθήνα".

klonaris-papadopoulou-(3).jpg

Το ταξίδι της μητρότητας

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ζωή Παπαδοπούλου είχε μιλήσει για τις ατυχείς εγκυμοσύνες της ενώ αποκάλυψε το σοκ της όταν το μωράκι της ήρθε όταν δεν το περίμεναν, καθώς όπως λέει, είχε χάσει τις ελπίδες της.

«Τώρα η μικρή μου θα γίνει 4 μηνών. Είναι το θαύμα και το δώρο της ζωής μου Μόνο ευγνώμων αισθάνομαι. Κάθε μέρα λέω: σε ευχαριστώ, Θεέ μου. Εννοείται ότι μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες έχασα την ελπίδα μου, απογοητεύτηκα! Όταν όμως ήρθε την τρίτη φορά, που δεν το περιμέναμε καν, πάθαμε σοκ», ανέφερε η Ζωή Παπαδοπούλου και εξομολογήθηκε:

«Είχαμε πει: “αν θέλει ο Θεός να έρθει, θα έρθει”. Με το που το είπαμε αυτό, ήρθε μετά από 3 βδομάδες. Ο σύντροφός μου με διεκδικούσε έναν χρόνο, εγώ ήμουν στον κόσμο μου».

zoi-papadopoulou.jpg

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Παπαδοπούλου: Η αφιέρωση στη μαθήτριά της που σκοτώθηκε στα Τέμπη & ο θυμός: «Είναι τραγικό...»

Χαρούλα Αλεξίου: Η πιο τρυφερή φωτό στο Instagram account της! Αγκαλιά με το μωρό της Παπαδοπούλου

Ζωή Παπαδοπούλου: Η σπαρακτική ανάρτηση για τη μαθήτρια της που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved