Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το πάθος για τη μουσική, το πρόβλημα υγείας & ο έρωτας με τον σύζυγό της
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το πάθος για τη μουσική, το πρόβλημα υγείας & ο έρωτας με τον σύζυγό της

Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου το τελευταίο διάστημα την απολαμβάνουμε στο πλατό του J2US μαζί με τον Ίαν Στρατή και μάλιστα είναι από τα ζευγάρια που θεωρούνται από τα φαβορί του φαντασμαγορικού show!

Η γνωστή ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μία στροφή στο τραγούδι και απουσιάζει από την υποκριτική.

Αναστατωμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Διέρρηξαν το αυτοκίνητό της και αποκαλύπτει τι της έκλεψαν

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό OK! μίλησε για το πάθος της με τη μουσική.

"Η αγάπη μου για τη μουσική δεν γεννήθηκε τυχαία. H μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια, δούλευε κάνοντας δεύτερες φωνές σε άλλους τραγουδιστές. Εγώ την άκουγα να τραγουδάει στο σπίτι από τότε που ήμουν μωρό. Θυμάμαι να ταξιδεύουμε με το αυτοκίνητο και να τραγουδάει Μπίγαλη, Βοσκόπουλο και με εντυπωσίαζε. Για εμένα το θέατρο και η μουσική συμβαδίζουν μέσα μου", είχε δηλώσει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

1675202028444-301868648-PINELOPI-ANASTASOPOULOU.jpg

«Έχω αποδεχτεί την πάθησή μου, δεν θα τελειώσει ποτέ»

Πρόσφατα η πρώην ηθοποιός προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση:

«Η καινούργια χρονιά ξεκίνησε με τούμπα. Πριν βγω στη σκηνή έπεσα και χτύπησα, οπότε ακυρώθηκε η παράσταση. Ήταν αδύνατο να παίξω. Γέλασα πολύ που έγραψαν “ξεχάστε τις καμπύλες της Πηνελόπης”, πείτε μου πώς θέλετε να είμαι. Δεν ασχολούμαι με τα κιλά, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και συνέχισε μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει:

«Το πρόβλημα με το αυτί μου δεν θα τελειώσει ποτέ. Έχω αγκαλιάσει, έχω αγαπήσει κι έχω αποδεχτεί το πρόβλημά μου. Είναι μια πάθηση που επειδή δεν φαίνεται, ο κόσμος νομίζει ότι είσαι καλά. Στο ένα αυτί έχω υπερακουσία και στο άλλο μισοφωνία».

anastasopoulou-(2).jpg

Η οικογένεια & η μητρότητα

"Η οικογένειά μου είναι πάνω από όλα. Είναι εκεί που τρέχω κάθε φορά για να είμαι ο εαυτός μου. Οι κόρες μου με έχουν εξελίξει ως άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα. Ήθελα από πολύ μικρή να γίνω μαμά. Δεν έγινα νωρίτερα γιατί δεν είχα τους κατάλληλους συντρόφους. Τη στιγμή που γνώρισα τον Φώτη, τον σύζυγό μου, κατάλαβα πως ήμουν έτοιμη να το κάνω", είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ενώ για τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρντο, που είναι μαζί 11 χρόνια και 8 παντρεμένοι, είχε αποκαλύψει:

anastasopoulou

"Ουσιαστικά όταν ήρθε ο Φώτης στη ζωή μου άρχισα να καταλαβαίνω ότι μια σχέση κρατιέται με σεβασμό, αγάπη και κατανόηση. Με τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι η αγάπη είναι επιλογή. Υπάρχει μια φράση που λέει: «Παλιά όταν κάτι χάλαγε στη σχέση δύο ανθρώπων, το έφτιαχναν». Τώρα είμαστε στην εποχή που το πετάμε. Επίσης, κάτι άλλο που μας κρατάει ενωμένους είναι ο θαυμασμός. Θαυμάζω τον Φώτη για πολλούς λόγους. Ένας είναι ότι κατάφερε να ζει ως μουσικός της metal σε μια χώρα όπου ο κόσμος διασκεδάζει στα μπουζούκια. Εκτιμώ, επίσης, το γεγονός ότι με εμπιστεύεται, γιατί μέχρι να είμαστε μαζί ήταν ένας άνθρωπος που δεν εμπιστευόταν κανέναν. Δεν θα προδώσω ποτέ την εμπιστοσύνη του".

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024 - Αναστασοπούλου: «Απογοητεύτηκα από το πώς μας αντιμετώπισαν οι υπόλοιπες χώρες»

J2US-Ψινάκης κατά Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αλήθεια είπε “τάπα” την Μαρίνα Σάττι; Αν είναι δυνατόν, γίνομαι έξαλλη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved