Λύγισε η Καραβάτου: «Έπρεπε να αδειάσω το πατρικό μου και...»
Media

Λύγισε η Καραβάτου: «Έπρεπε να αδειάσω το πατρικό μου και...»

Fay’s Time: Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης 20/6, η Κατερίνα Καραβάτου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή της, όταν έπρεπε να αδειάσει το πατρικό της στη Θεσσαλονίκη, όταν έφυγαν από τη ζωή οι γονείς της.

Σκορδά: Η ερώτηση που αιφνιδίασε την Καραβάτου:«Είσαι ερωτευμένη;» - Η αντίδραση της Κατερίνας

karavatou

«Πήγα τις πρώτες 2 - 3 φορές και μετά, κάθε φορά που ανέβαινα στη Θεσσαλονίκη, ξεχνούσα τα κλειδιά μου και δεν μπορούσα να μπω μέσα στο σπίτι. Τα ξεχνούσα όμως, όχι πως έκανα ότι τα ξεχνάω, ειλικρινά τα ξεχνούσα ενώ ήξερα ότι πηγαίνω στο πατρικό μου. Είχα να πάω τουλάχιστον ενάμιση χρόνο στο πατρικό μου και στη Θεσσαλονίκη πηγαίνω συχνά. Τώρα έπρεπε να αδειάσω το σπίτι και εκεί αντιμετώπισα όλη την ζωή μου. Είναι όλο το βιος των γονιών μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου και συνέχισε:

«Ήταν δηλαδή κάτι που δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Δεν γινόταν να το κάνω. Σου λέω πως ξεχνούσα τα κλειδιά, δεν πήγαινα. Περνούσα απ’ έξω, το έβλεπα, έβλεπα την ξύλινη επένδυση, τα λουλούδια και έφευγα. Μόνο μέχρι εκεί μπορούσα να πάω, τίποτα άλλο».

Αμέσως μετά βούρκωσε στον αέρα όταν ανέφερε πως η κόρη της, Αέλια, αν περάσει στη Θεσσαλονίκη θα έχει το δικό της σπίτι.

Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Power of Love: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα με την Κατερίνα Καραβάτου

My style rocks τελικός: Με δάκρυα στα μάτια η Καραβάτου - «Είναι και για εμένα πολύ δύσκολο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved