Super Κική για Λύτρα: «Ήμουν & εγώ στα VIP του Κορυδαλλού, είναι στενάχωρο να ξέρεις ότι...»
Showbiz

Super Κική για Λύτρα: «Ήμουν & εγώ στα VIP του Κορυδαλλού, είναι στενάχωρο να ξέρεις ότι...»

O Απόστολος Λύτρας βρίσκεται από χθες, 21 Ιουνίου στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, την λεγόμενη VIP πτέρυγα και με αφορμή αυτή την είδηση η Super Κική αποκάλυψε πως έχει βρεθεί και εκείνη στην λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών και ανέφερε πώς δεν είναι τόσο καλά όσο κάποιοι νομίζουν.

Αρχικά είπε: «Όσοι μου λέτε για τον Απόστολο Λύτρα ότι είναι στα VIP και θα έχει κλιματιστικό, ισχύει αυτό που λέτε. Θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Όμως σκέψου να είσαι στη φυλακή και να είσαι τελείως απομονωμένος, να προαυλίζεσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι είσαι μόνος σου, ότι είσαι μισητός. Είχα πάει και εγώ στα VIP, λόγω του ότι ήμουν ανήλικη και έπρεπε να μεταφερθώ από την Θήβα στον Κορυδαλλό για νοσοκομείο που έπρεπε να πάω και με είχαν βάλει στα VIP για έναν μήνα.»

Απόστολος Λύτρας: Το πρώτο του βράδυ στον Κορυδαλλό - «Δύσκολα τα πράγματα...»

super-91.jpg

Και τόνισε: «Εγώ μπορούσα να βγω στο προαύλιο με τους άλλους κρατούμενους αλλά έβλεπα την Βίκυ Σταμάτη πως ήταν που δεν μπορούσε να πάει με τις υπόλοιπες κρατούμενες και ήταν πάρα πολύ στενάχωρο το να ξέρεις ότι κινδυνεύεις και ότι δεν σε θέλουν μαζί τους. Οπότε το κλιματιστικό δεν είναι και κάτι χαρούμενο».

1718791482389-542334813-lytras-(1).jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

«Να μη βγει καθόλου από τη φυλακή» - Ξεσπά η γιαγιά της Πολυζωγοπούλου μετά την προφυλάκιση Λύτρα

«Ήρθαμε να πάρουμε ό,τι θέλουμε» - Ο διάλογος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου με την πρώην σύζυγο Λύτρα

Χείμαρρος ο Λιάγκας με τις δηλώσεις του Αδαμαντίδη για τον Λύτρα - «Άστο, μη μιλάς»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved