Παπαδημητρίου: Οι γιοι της δουλεύουν μαζί της στο θέατρο! Τα πόστα του Διονύση και του Φίλιππου
Showbiz

Παπαδημητρίου: Οι γιοι της δουλεύουν μαζί της στο θέατρο! Τα πόστα του Διονύση και του Φίλιππου

Με μια λαμπερή πρεμιέρα και ένα ενθουσιώδες χειροκρότημα ξεκίνησαν οι παραστάσεις της φαντασμαγορικής επιθεώρησης «Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος, στην οποία πρωταγωνιστεί και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός μιλώντας στις κάμερες μετά την πρεμιέρα μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως οι γιοι της δουλεύουν μαζί της στο θέατρο. «Τα παιδιά μου δεν ήρθαν, αλλά τα παιδιά μου εργάζονται εδώ.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Είμαι πολύ καλά με τα κορίτσια τους & αν έχουν άδικο τα παιδιά μου, θα...

dorettapapadimitriou_official_1718531638_3391611661319300999_6954297.jpg

Ο ένας στην ταξιθεσία κι ο άλλος στη υποδοχή, οπότε θα τη δουν πολλές φορές αυτή την παράσταση. Θα τη χορτάσουν», είπε και για μια ακόμη φορά έγινε παράδειγμα προς μίμηση καθώς οι γιοι της μπήκαν στο χώρο εργασίας παρά το γεγονός ότι είναι σπουδαστές.

Λίγα λόγια για την παράσταση

03a144f2-6Z3A3448.jpg


«Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος. Μια παράσταση για το σήμερα και το χθες. Μια παράσταση που δεν χαρίζεται σε τίποτα και σε κανέναν. Γιατί μέσα από μια πολιτική ματιά σχολιάζει άλλοτε με καυστικό τρόπο κι άλλοτε με γέλιο τα σημεία των καιρών μας. Η αληθινή επιθεώρηση είναι εδώ με πρωταγωνιστή όλη την Ελλάδα του σήμερα. Οι influensers, μια Barbie, η μανία μας με το κινητό, η εικονική πραγματικότητα, οι πανελίστες, οι τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή και αγαπήθηκαν, η μεσαία τάξη, τα κινήματα, η κοινωνική μας ζωή, η χαμένη επικοινωνία μας, είναι μερικά από τα θέματα που διαχειρίζονται τα κείμενα του Σταμάτη Φασουλή αλλά και των Θοδωρή Αθερίδη, Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση. Ο Σταμάτης Φασουλής με μαεστρία καθοδήγησε τον μεγάλο θίασο αυτής της υπερπαραγωγής που γέμισε χρώματα και μουσικές χάρη στις εντυπωσιακές βιντεοπροβολές και τα σκηνικά, τα υπέροχα κοστούμια, τα χορευτικά νούμερα και τη μουσική πανδαισία. Με τρυφερότητα και νοσταλγία η επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» χαρίζει ένα μοναδικό ταξίδι σε τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες που αγαπήσαμε.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ατύχημα για την ηθοποιό κατά τη διάρκεια των προβών

Διονύσης και Φίλιππος Πηλαδάκης: Οι γιοι της Ντορέττας είναι δύο μέτρα κούκλοι-Πάσχα με τη μαμά τους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γιος της, Φίλιππος Πηλαδάκης έγινε 18 χρονών – Πανύψηλος και κούκλος!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved