Ανίτα Μπραντ για Χριστόπουλο: «Έχουμε ζηλέψει ο ένας τον άλλον. Μετά από 2 παιδιά τι να κρύβεις;»
Media

Ανίτα Μπραντ για Χριστόπουλο: «Έχουμε ζηλέψει ο ένας τον άλλον. Μετά από 2 παιδιά τι να κρύβεις;»

Η Ανίτα Μπραντ, μητέρα δύο αγοριών που έχει αποκτήσει με τον γνωστό φωτογράφο και παρουσιαστή Χάρη Χριστόπουλο μίλησε στο Breakfast@Star για τη σχέση τους όπως έχει εξελιχθεί μετά την απόκτηση της οικογένειάς τους... 

«Μια σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα και μαμά μπορεί να τα καταφέρει όλα, αλλά σίγουρα θα χάσει τον εαυτό της στη διαδικασία» είπε αρχικά η γνωστή make up artist και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μένει χρόνος καθόλου για τον εαυτό της, αν κάποιος τα κάνει όλα. Ουσιαστικά έχω βοήθεια για να μπορώ να δουλεύω. Σίγουρα αυτή η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δεν είναι πάντα αληθινή».

Χάρης Χριστόπουλος: Ο πιο συχνός λόγος διαφωνίας μας με την Ανίτα είναι ότι...

xristopoulos-brand.jpg

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση της με τον σύζυγό της, η Ανίτα Μπραντ επεσήμανε: «Ο Χάρης με στηρίζει αλλά δεν τα κάνει όλα μαζί μου, είναι για το παιχνίδι με τα παιδιά, τις βόλτες, τη διασκέδαση. Θα κάνει ό,τι χαζομάρα μπορείς να σκεφτείς μαζί με τα παιδιά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Με τον Χάρη έχουμε ζηλέψει ο ένας τον άλλον. Μετά από δυο παιδιά και οι δυο μας ξέρουμε τους κωδικούς των κινητών, τι να κρύβεις; Βλέπουμε πού βρισκόμαστε ο ένας και ο άλλος με το GPS. Τώρα είναι στη δουλειά, τώρα πίνει καφέ...»

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved