Λιάγκας-Αντωνά: Απόδραση στον Πόρο για το τριήμερο! Οι φωτό που «πρόδωσαν» το... μυστικό τους
Showbiz

Λιάγκας-Αντωνά: Απόδραση στον Πόρο για το τριήμερο! Οι φωτό που «πρόδωσαν» το... μυστικό τους

Στον Πόρο βρίσκονται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, γεγονός που αποκαλύφθηκε από τις φωτό που ανέβασε ο καθένας τους στον προσωπικό του λογαριασμό. 

Μπορεί ο γνωστός παρουσιαστής και η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός να μην έχουν επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση, όμως αυτές οι φωτογραφίες είναι για κάποιους η απόδειξη ότι πράγματι είναι μαζί και περνούν πολύ καλά.

Κατερίνα Καινούργιου: «Γνωρίζω ότι ο Λιάγκας και η Αντωνά είναι ερωτευμένοι»

maria_antwna_1713801569_3351932967992894697_7175741.jpg

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε ένα σύντομο βίντεο όπου απαθανάτιζε την ξενοδοχειακή μονάδα όπου απολάμβανε το ποτό του και ανήκει στον σύντροφο της Ευαγγελίας Αραβανή στο νησί, τον Σπύρο Λάζαρη σχολιάζοντας μάλιστα: «Απλά μαγικά».

Την ίδια ώρα, η Μαρία Αντωνά ανέβασε μία φωτογραφία που απεικόνιζε δύο ποτήρια κρασί να τσουγκρίζονται, αναφέροντας το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή η οποία προφανώς είναι καλή της φίλη.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2262024-81715-pm.jpg

Η φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Αντωνά αναφέροντας το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή.

Ίδιος χαμηλός φωτισμός με μπλε φώτα και στις δύο λήψεις από το ίδιο σημείο. Για πολλούς, αυτές οι δύο αναρτήσεις από το ίδιο μέρος μόνο τυχαίες δεν ήταν για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά που δείχνουν απρόθυμοι να πουν το οτιδήποτε δημόσια για τη σχέση που τους συνδέει.

Πάντως, φαίνεται πως το συγκεκριμένο τριήμερο θα είναι πολύ όμορφο για τους δυο τους οι οποίοι επέλεξαν να το περάσουν στον όμορφο Πόρο.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved