Μέλπω Ζαρόκωστα: Η μάχη με τον καρκίνο, τα 92 χρόνια ζωής και η Αλίκη
Showbiz

Μέλπω Ζαρόκωστα: Η μάχη με τον καρκίνο, τα 92 χρόνια ζωής και η Αλίκη

Η Μέλπω Ζαρόκωστα διανύει αισίως το 92ο έτος της ηλικίας της και όπως λέει, δεν περίμενε ότι θα ζούσε μέχρι σήμερα, ειδικά μετά από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της που όμως κατάφερε να ξεπεράσει. 

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία πρωταγωνίστησε με όλα τα μεγάλα ονόματα της χρυσής εποχής του κινηματογράφου και συναναστρεφόταν την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μίλησε για τη σχέση της με τον θάνατο, για τη μάχη της με τον καρκίνο αλλά και για τις δύο μεγάλες ντίβες της μεγάλης οθόνης...

Ζαρόκωστα για Κωνσταντάρα: «Ήταν ευαίσθητος άνθρωπος, υπέφερε αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο»

1675169547374-662445604-zarokosta.jpg

Τα χρόνια πέρασαν. Ο καρκίνος φοβήθηκε μπροστά σας και τον ξεπεράσατε. Μιλήστε μου λίγο για εκείνες τις στιγμές, όταν σας πρωτοανέφεραν ότι έχετε καρκίνο.

Πανικός! Αλλά είχα την τύχη να έχω γιατρό τον Παπανικολάου, διάσημο χειρουργό πολλών σημαντικών ανθρώπων του θεάτρου, που με στήριξε και συναισθηματικά. Τον εμπιστευόμουν. Παρά τον πανικό, όμως, πήρα αποφάσεις γρήγορα κι αποφασιστικά.

Να φανταστώ ένας άνθρωπος που περνά καρκίνο δεν φοβάται τον θάνατο…

Όλοι φοβόμαστε τον θάνατο ανά πάσα στιγμή κι ώρα. Δεν ξεχνιέται ο φόβος αυτός…

Τζένη ή Αλίκη;

Δεν μπορείς να συγκρίνεις… Καθεμιά είχε την περσόνα της -μάλλον διαφορετικές- και οι ρόλοι τους ήταν κατά κύριο λόγο διαφορετικοί.

Τώρα πορεύεστε στα 92 χρόνια σας. Πιστεύατε ότι θα ζήσετε τόσο πολύ;

Ειδικά μετά την περιπέτεια του καρκίνου, μάλλον όχι… Επ’ αυτού για να φανώ χρήσιμη στους συνανθρώπους μου, συνιστώ έγκαιρη και προληπτική εξέταση και να μην καθυστερεί κανείς να μπει στο χειρουργείο ή τέλος πάντων να κάνει αμέσως ό,τι χρειάζεται κι ας είναι δύσκολο. Απ’ ό,τι άκουσα, η Τζένη Καρέζη καθυστέρησε να το αντιμετωπίσει.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved