Τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια της Γερμανού! Η ηλικία, το τρολάρισμα & η συγκίνηση: «Νιώθω ευγνώμων»
Media

Τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια της Γερμανού! Η ηλικία, το τρολάρισμα & η συγκίνηση: «Νιώθω ευγνώμων»

Μία υπέροχη τούρτα, παρά τη θέληση της Ναταλίας Γερμανού εμφανίστηκε ξαφνικά στο ξεκίνημα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται και εκείνη έδειξε να συγκινείται! 

Υπό τους ήχους του «Χρόνια πολλά μωρό μου» της Άννας Βίσση που τυγχάνει να είναι και κουμπάρα της Ναταλίας, η παρουσιάστρια άκουσε το γνωστό τραγουδάκι ευχών για τα γενέθλια και έσβησε το κεράκι της τούρτας της με την ίδια να αποκαλύπτει την πραγματική της ηλικία και να αυτοτρολάρεται!

Ναταλία Γερμανού: Έκλεισε το μάτι on air στον Βασάλο – «Πάντα θα βρίσκεις κάποια παρέα να σε θέλει…»

germanou.jpg

«Τα υπόλοιπα 58 κεράκια πού είναι;» αναρωτήθηκε με χιούμορ, τονίζοντας πως είχε μιλήσει λίγο πριν με τους συνεργάτες της και τούς είχε πει πως δεν θέλει τέτοιου είδους εκπλήξεις γιατί θεωρεί ότι κουράζει τους τηλεθεατές. Μάλιστα προειδοποίησε ότι του χρόνου που θα κλείσει τα 60 θα γίνει το μεγάλο πάρτι!

Παρ' όλα αυτά, ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη έκπληξη και απευθυνόμενη στους συνεργάτες της είπε ότι νιώθει ευγνώμων αφού χωρίς εκείνους αλλά και τη στήριξη του κόσμου θα ήταν ένα... ταπεινό χαμομηλάκι!

tourta-germanou.jpg

Δείτε την γιορταστική ατμόσφαιρα που επικράτησε στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται με αφορμή τα γενέθλια της παρουσιάστριας:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved