Ράντου: Η τρυφερή φωτό και οι ευχές για τα γενέθλια του συζύγου της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου!
Showbiz

Ράντου: Η τρυφερή φωτό και οι ευχές για τα γενέθλια του συζύγου της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου και φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. 

Παντρεμένοι ακριβώς τριάντα χρόνια, οι δύο ευτυχισμένοι γονείς για την κόρη τους Νικολέτα έχουν καταφέρει να βρουν το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου ώστε να κρατήσει η αγάπη τους στο πέρασμα του χρόνου.

Ράντου: Η σκηνή που επέλεξε από το Κων/νου & Ελένης για να ευχηθεί στους υποψήφιους των Πανελληνίων

5d6c1d27-papakonstantinou-rantou-kori.jpg

Και αυτή η αγάπη συχνά εκφράζεται με τον πλέον τρυφερό τρόπο όπως συνέβη πρόσφατα που ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είχε τα γενέθλιά του.

Με μία τέτοια αφορμή, η αγαπημένη ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την τρυφερότητά της προς τον σύζυγό της, ανεβάζοντας μία υπέροχη κοινή φωτογραφία τους από το 2019. Τότε η Ελένη Ράντου είχε κάνει έκπληξη στο σύζυγό της σε συναυλία του στο Θέατρο Βράχων και σε ανύποπτη στιγμή είχε ανέβει στη σκηνή με μία εντυπωσιακή τούρτα για να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τα γενέθλιά του.

«Να τον χαιρόμαστε» έγραψε στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας με τα likes και τις ευχές από κάτω να κατακλύζουν την ανάρτηση.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

448924459_1018448416309672_6142726956752433132_n-(1).jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved