Ηρώ Μπέζου: «Είμαι εσωστρεφής. Δεν θα έκανα διαφημίσεις γιατί δε θα αγόραζαν τα προϊόντα μου»

NDPPHOTO 

Showbiz

Ηρώ Μπέζου: «Είμαι εσωστρεφής. Δεν θα έκανα διαφημίσεις γιατί δε θα αγόραζαν τα προϊόντα μου»

Η Ηρώ Μπέζου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει, «Ηρακλής Μαινόμενος».

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Marie Claire για την τηλεόραση και τις διαφημίσεις, καθώς και για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Γιάννης Μπέζος: «Εκείνες και εγώ»! Ο πρωταγωνιστής του Famagusta με τις γυναίκες της ζωής του!

7449_IRO_MPEZOY_08062022.jpg

NDPPHOTO

«Νομίζω ότι δεν μπορώ να το κάνω σωστά, ακόμα και αν ήθελα. Δεν είναι στη φύση μου η τηλεόραση, οπότε κάνω αυτό το οποίο γνωρίζω καλύτερα. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως χρειάζεται, για την προώθηση μιας δουλειάς, να υπάρξει μια εξωστρέφεια, εκεί θα ακολουθήσω όσο μπορώ, αλλά γενικά προσπαθώ να προστατεύομαι για να μην χάσω εμένα. Γίνεται και γελοίο, καμιά φορά, αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις κάτι. Δεν θα μπορούσα, για παράδειγμα, να κάνω διαφημίσεις στο Instagram, δεν θα αγόραζε κανείς τα προϊόντα μου».

Είναι το ίδιο επιφυλακτική σε όλες τις εκφάνσεις της ζωή της;

«Είναι κομμάτι του χαρακτήρα μου η εσωστρέφεια. Είμαι, όμως, έντονη στις προσωπικές μου σχέσεις και σε ένα πιο ασφαλές πλαίσιο. Σε μια πρώτη επαφή με τα πράγματα είμαι πιο επιφυλακτική και προσπαθώ να προστατεύομαι».

201907151200030.0074_IRO_MPEZOY_14072019.jpg

NDPPHOTO

Κινηματογράφος, θέατρο ή τηλεόραση;

«Ο κόσμος της τηλεόρασης δεν μου είναι οικείος. Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν μπορώ να με φανταστώ να είμαι καλά εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ήμουν ευτυχής σε μια καθημερινότητα με πολύωρα γυρίσματα.

Δεν είμαι απόλυτη, γιατί δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Αλλά όσο μπορώ και κάνω άλλα πράγματα που είναι απαιτητικά, χρονοβόρα και ψυχοφθόρα το αποφεύγω. Έχω κάνει ταινίες. Είναι υπέροχο μέσο ο κινηματογράφος, αλλά δεν νιώθω την οικειότητα που προσπαθώ να έχω με το θέατρο. Οι εμπειρίες που είχα μέχρι τώρα ήταν πολύ ευχάριστες, είμαι ανοιχτή στο να το μάθω.

Το θέατρο είναι το επάγγελμά μου. Δεν είμαι ταγμένη σε αυτό, αλλά μου αρέσει πολύ και έχει πάντα κάτι να ανακαλύψεις.

202010211036310.9233_IRO_MPEZOY_20102020.jpg

NDPPHOTO

thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να αλλάξω επάγγελμα. Ειδικά με την σκηνοθεσία που θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Έχω κάνει μία απόπειρα σκηνοθετική σε κείμενο που είχα γράψει. Με ενδιαφέρει το να έχω τη δυνατότητα να γράφω – έχω, μάλιστα, ήδη γράψει κάτι που θα ήθελα να το δουλέψω, αλλά ηθοποιός είμαι. Αυτή είναι η δουλειά μου, αυτό έχω σπουδάσει και αυτό με βιοπορίζει και το γνωρίζω καλύτερα.

Το ότι ανακάλυψα ότι έχω τη δυνατότητα να γράψω κάτι που να με ενδιαφέρει και να το φτιάξω και να το σκηνοθετήσω με ανθρώπους που βρίσκομαι κοντά καλλιτεχνικά είναι κάτι καινούριο στη ζωή μου, πολύ αποκαλυπτικό».

Διαβάστε περισσότερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved