Μπαλτζή για Λύτρα: «Δεν θα επιδίωκα να συναντηθώ μαζί του, αλλά δεν θα είχα ακραία συμπεριφορά»
Showbiz

Μπαλτζή για Λύτρα: «Δεν θα επιδίωκα να συναντηθώ μαζί του, αλλά δεν θα είχα ακραία συμπεριφορά»

Η Sunny Μπαλτζή γνωρίζει σε προσωπικό επίπεδο τον Απόστολο Λύτρα και μίλησε για την πιθανότητα που θα συναντιόταν μαζί του. 

Σχολιάζοντας τα όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο, η γνωστή δημιουργός επεσήμανε:

Σάννυ Μπαλτζή για Απόστολο Λύτρα: «Ο θύτης θα είναι στο απυρόβλητο;»

baltzi.jpg

«Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που έχει συμβεί. Εννοείται πως είμαι με το θύμα. Υπάρχουν παιδιά από πίσω που αυτή τη στιγμή δεν έχουν στήριγμα. Το θέμα έχει εξαντληθεί και έχει μετατοπιστεί στις δικαστικές αίθουσες».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Ποτέ δεν είχε δώσει δείγματα τέτοιας συμπεριφοράς. Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, χαμηλών τόνων, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι κάνουν σπίτι τους οι άνθρωποι. Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις παρέα με κάποιον που βγάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δεν θα επιδίωκα να συναντηθώ μαζί του, αλλά δεν θα είχα ακραία συμπεριφορά απέναντί του».

Η Sunny Μπαλτζή κατέληξε λέγοντας: «Θα ήθελα να της κάνω μία αγκαλιά. Σε αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να πεις κάτι. Έπραξε όπως έπρεπε. Ευτυχώς οι γιατροί έκαναν το καθήκον τους και αυτό είναι θετικό».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved