Πού περνούν οι celebs το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Οι ρομαντικές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά!
Showbiz

Πού περνούν οι celebs το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Οι ρομαντικές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά!

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος απολαμβάνουν οι αγαπημένοι μας celebrities σε όμορφους προορισμούς της χώρας μας. 

Ήλιο, θάλασσα και ξεκούραση έχει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για τους αγαπημένους μας celebrities της ελληνικής showbiz, καθώς αρκετοί από αυτούς θέλησαν να κάνουν ένα σύντομο break από τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με σκοπό να αποφορτιστούν.

Λιανός: «Γιατί ρωτάτε μόνο εμένα για τα νούμερα; Δεν τολμάτε να απλώσετε μικρόφωνο στη Μενεγάκη...»

Ελένη Μενεγάκη

Η όμορφη Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην αγαπημένη της Άνδρο μαζί με την οικογένειά της.

Προφανώς η παρουσιάστρια κάνει... προθέρμανση για τις φετινές διακοπές της που προφανώς περιμένει πώς και πώς μιας και της έχουν απομείνει μόλις δύο εβδομάδες για να ολοκληρώσει την εκπομπή της Ελένη.

menegaki.jpg

Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τις όμορφες κορούλες τους, Αριάνα και Φιλίππα – βρίσκονται κι εκείνοι στην Άνδρο!

Το ζευγάρι θέλησε να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κάνοντας βουτιές στη θάλασσα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την άμμο!

Mpompa.jpg
mpompa-(2).jpg

Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά

Στον Πόρο βρίσκονται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, γεγονός που αποκαλύφθηκε από τις φωτό που ανέβασε ο καθένας τους στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε ένα σύντομο βίντεο όπου απαθανάτιζε την ξενοδοχειακή μονάδα όπου απολάμβανε το ποτό του και ανήκει στον σύντροφο της Ευαγγελίας Αραβανή στο νησί, τον Σπύρο Λάζαρη σχολιάζοντας μάλιστα: «Απλά μαγικά».

Την ίδια ώρα, η Μαρία Αντωνά ανέβασε μία φωτογραφία που απεικόνιζε δύο ποτήρια κρασί να τσουγκρίζονται, αναφέροντας το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή η οποία προφανώς είναι καλή της φίλη.

maria-antona.jpg

Δανάη Παππά

Τα γυρίσματα για την αγαπημένη σειρά «Σασμός» ολοκληρώθηκαν και η Δανάη Παππά δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, στο Μεγανήσι για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Mαρία Σολωμού

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θέλησε να φύγει και η Μαρία Σολωμού, η οποία επισκέφτηκε τα Σύβοτα μαζί με την παρέα της!

solomou.jpg

Kατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεφύγει από τις υποχρεώσεις της τηλεοπτικής της εκπομπής και να επισκεφτεί ένα από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων, την Πάρο.

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-June-22-2024-tagging-@mythicparos.-May-be-an-image-of-1-person-and-outdoors..jpg

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε "φωτιά" στο Instagram ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με μαγιό!

Η όμορφη τραγουδίστρια βρίσκεται στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

eleni-foureira.jpg

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Οι φώτο που πρόδωσαν το διήμερο στον Πόρο – «Χαμένος στον παράδεισο»

Μαρία Αντωνά: «Το νέο μου σπίτι είναι πολύ όμορφο, όμως την ευτυχία την κάνουν οι άνθρωποι»

Η αμήχανη στιγμή που η Αντωνά παραδέχτηκε: «Βλέπω ANT1, βλέπω και το «Πρωινό… εννοείται»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved