Χατζηνικολάου - Τσολακάκη: 20 χρόνια γάμου! Το τρυφερό μήνυμα και η σπάνια φωτό από το μυστήριο
Showbiz

Χατζηνικολάου - Τσολακάκη: 20 χρόνια γάμου! Το τρυφερό μήνυμα και η σπάνια φωτό από το μυστήριο

Μέσα από μια σπάνια αλλά πολύ τρυφερή εξομολόγηση ο Νίκος Χατζηνικολάου ευχήθηκε στη σύζυγό του για τα 20 χρόνια του έγγαμου βίου τους.

To 2007 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο (δεύτερος για τον Νίκο Χατζηνικολάου αφού έχει τον Παναγιώτη από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση) τον Κωνσταντίνο.

«Σε λατρεύω»: Οι τρυφερές ευχές του Χατζηνικολάου στον γιο του και η επική ατάκα για το σχολείο!

Το 2009 ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, ο Αλέξανδρος ενώ το 2012 υποδέχτηκαν την κόρη τους, την Εύα που έχει πάρει τα... μυαλά του κορυφαίου δημοσιογράφου και anchorman του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

nikoschatzinikolaou_1560629115_2067029297069202553_1416022773.jpg

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε δυο φωτογραφίες και μάλιστα η μια –σπάνια- από το γάμο τους.

«20 χρόνια γάμου κλείσαμε σήμερα! Σε λατρεύω όπως τότε και περισσότερο! Είσαι η ζωή μου!», έγραψε στην πρώτη. «Ακριβώς είκοσι χρόνια και τρία παιδιά πριν… Και νομίζω ότι ήταν χθες! Συνεχίζουμε αγκαλιά!», σημείωσε στη δεύτερη.

Δες τις φωτό στη gallery

«Μετά από ένα φαγητό σε φιλικό σπίτι, σταματάω στο φανάρι, τραβάω χειρόφρενο, βγάζω το δαχτυλίδι και κάνω την πρόταση. Την πήραν τα ζουμιά και η μούντζα και το βρισίδι πήγαινε σύννεφο γιατί είχε ανάψει πράσινο. Είχα αγχωθεί η Κρίστη μου λέει πάμε να φύγουμε. Της είπα δεν φεύγουμε αν δεν απαντήσεις. Απάντησε ναι, κατέβασα αργά το χειρόφρενο, κατέβασα το τζάμι, χαμογέλασα στον δίπλα μου ζήτησε και συγγνώμη και έφυγα πανευτυχής. Αν δεν απαντούσε θα ήμασταν ακόμα στο φανάρι», είχε αποκαλύψει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο The 2Night Show για την γνωριμία και την πρόταση γάμου.

Νίκος Χατζηνικολάου σε Κρίστη Τσολακάκη: «Είσαι η ζωή μου» - Η ανάρτησή του για τα 19 χρόνια γάμου

Νίκος Χατζηνικολάου: Επέστρεψε στο δελτίο ειδήσεων με μαύρο κοστούμι, μετά την κηδεία του πατέρα του

Συντετριμμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved