Μανώλης Μητσιάς: To σπάνιο καρέ με τη σύζυγό του που τραβήχτηκε πριν από 49 χρόνια
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Μανώλης Μητσιάς: To σπάνιο καρέ με τη σύζυγό του που τραβήχτηκε πριν από 49 χρόνια

Ένα ακόμη σπάνιο φωτογραφικό καρέ σας παρουσιάζουμε παρακάτω με πρωταγωνιστές τον Μανώλη Μητσιά και την σύζυγό του, Λίτσα.

Ο ίδιος γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1946 στη Δουμπιά Χαλκιδικής. Από μικρός ασχολήθηκε με τη βυζαντινή μουσική, καθώς ήταν ψάλτης στην εκκλησία του χωριού του.

Αργότερα ο Μανώλης Μητσιάς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για σπουδές και έγινε μέλος της χορωδίας Λέσχης Γραμμάτων και Τεχνών Βορείου Ελλάδος Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση την έκανε στα “Σκαμνιά”, ένα ζαχαροπλαστείο που ήταν δίπλα στον κινηματογράφο “Ναβαρίνο” στην πλατεία Ναβαρίνου, και είχε διαμορφώσει τον πίσω χώρο του σε μπουάτ.

Αυτός είναι ο γιος του που είναι γιατρός

f5mitsias.jpg

Είναι παντρεμένος με τη Λίτσα Μητσιά, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του για περισσότερα από 40 χρόνια. Ο γιος τους, ο Μίλτος είναι γιατρός και συγκεκριμένα, οδοντίατρος- εμφυτευματολόγος και έχει δύο παιδιά. Όπως είναι φυσικό ο Μανώλης Μητσιάς και η σύζυγός του έχουν ξετρελαθεί με τα εγγόνια τους.

Η σελίδα “Το Σπίτι του Ηθοποιού” στο Instagram ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Μανώλη Μητσιά και τη σύζυγό του, Λίτσα, το 1975.

https://www.instagram.com/p/C8WnPuHIOAt/

«Είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του»

«Παρά τρίχα ζω... Βγάζει το πιστόλι και μου δίνει μια στον κρόταφο…»

«Είναι ό,τι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved