Ελένη Μενεγάκη: Πάγωσε η παρουσιάστρια - Τη ρώτησε αν θα μείνει εκτός τηλεόρασης &... απάντησε!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Πάγωσε η παρουσιάστρια - Τη ρώτησε αν θα μείνει εκτός τηλεόρασης &... απάντησε!

Ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη για να μιλήσει για τις τηλεοπτικές εξελίξεις μιας και η σεζόν φτάνει στο τέλος της και ρώτησε ευθέως την παρουσιάστρια για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν και αν τελικά ισχύουν οι φήμες ότι θα μείνει εκτός τηελόρασης 


Ο λόγος για τον Χάρη Λεμπιδάκη αφού ανέφερε ότι η Φαίη Σκορδά μπορεί να μην έχει υπογράψει με το Mega, όμως όπως όλα δείχνουν θα κλείσει με τον σταθμό και στο πλευρό της θα έχει τον συνεργάτη της Ελένης, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.


Και στη συνέχεια, ο Χάρης είπε: «Με εσένα Ελένη μου έπεσα έξω…» και η παρουσιάστρια τόνισε: «Κανονικά όλοι πρέπει να πέσατε έξω γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα κάνω. Όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς, ακούστηκε από το περιβάλλον της, ένας που με ξέρει, ξέρει ότι δεν υπάρχει κοντινό περιβάλλον.»

Η Μενεγάκη επέστρεψε από την Άνδρο και είναι μέσα στα νεύρα: «Καλά, δεν ντρέπεσαι;» – Τι συνέβη;

eleni8.jpg


Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Δεν με προβληματίζουν οι φήμες στο κομμάτι της δουλειάς. Έχω μάθει να ζω με τις φήμες… όποιος με ξέρει, ξέρει ότι από εμενα δεν πρόκειται να βγουν κουβέντες και συζητήσεις μου ούτε μία στο εκατομμύριο… δεν με έχει ρωτήσει κανείς σε δημοσιογραφικό επίπεδο «Ελένη μου, τι θα κάνεις του χρόνου;» , όχι ότι θα έλεγα.»!


Ο Χάρης Λεμπιδάκης την στρίμωξε και της είπε: «Όλοι πιστεύουν ότι θα μείνεις εκτός και θα επιστρέψεις στο δεύτερο μισό της σεζόν»

leni1.jpg


Και η Ελένη με ένα παγωμένο χαμόγελο, συνέχισε: «Χάρη, είσαι εδώ για να μας πει τα τηλεοπτικά νέα που τελειώνει η σεζόν γι’ αυτό ήρθες για να μας πεις…. Τα δικά μου δεν υπάρχουν κάτι για να πούμε…»
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Το τριήμερο της Μενεγάκη στην Άνδρο μέσα από φωτο & το στιγμιότυπο του Άγγελου Λάτσιου με καλή παρέα

Ελένη Μενεγάκη: Στην Άνδρο για το τριήμερο - Η νέα φωτό χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Πού περνούν οι celebs το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Οι ρομαντικές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved