Υπόθεση Λύτρα: «Το μόνο που δεν έχει ειπωθεί είναι ότι η Σοφία έστησε τον ξυλοδαρμό»
Showbiz

Υπόθεση Λύτρα: «Το μόνο που δεν έχει ειπωθεί είναι ότι η Σοφία έστησε τον ξυλοδαρμό»

Την ίδια ώρα που ο Απόστολος Λύτρας διανύει τα πρώτα 24ωρά του στον Κορυδαλλό, η σύζυγός του έχει εκκινήσει ήδη τις διαδικασίες για το διαζύγιο αλλά και τη διεκδίκηση της επιμέλειας της 9χρονης κόρης τους. 

Το περιβάλλον της 37χρονης δικηγόρου θα κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα, ενώ ανέφεραν πως τα μηνύματα που έστειλε το περιβάλλον του Λύτρα στη σύζυγό του ήταν μία καλοστημένη παγίδα.

Απόστολος Λύτρας: Το αίτημα αποφυλάκισης και οι επόμενες κινήσεις του

lytras-polizogoopoulou.jpg

«Το μόνο που δεν έχει ειπωθεί είναι ότι η Σοφία έστησε τον ξυλοδαρμό, μόνο αυτό δεν έχει πει η πλευρά του Λύτρα. Η Σοφία δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν. Γίνεται μία δολοφονία χαρακτήρα αυτό το διάστημα. Προσπάθησαν με τα μηνύματα στο viber να παρουσιάσουν το θύμα κάπως… Έχουν διατυπωθεί ανακρίβειες σχετικά με το ποσό που υποτίθεται ότι βρίσκεται στο σπίτι του θύματος. Αυτή η λανθασμένη πληροφορία κάνει το θύμα και το παιδί της να κινδυνεύουν χωρίς λόγο. Έχει καταθέσει όλα τα στοιχεία στη δικαιοσύνη».

«Τα μηνύματα που εστάλησαν στην Σοφία όλες εκείνες τις ημέρες ήταν μια καλοστημένη παγίδα προκειμένου να γίνει το θύμα, θύτης και να τραμπουκιστεί. Γίνεται μια προσπάθεια ώστε να προβληθεί το θύμα ως μια γυναίκα που δεν είναι επαγγελματίας και αφήνει ένα γραφείο να καταρρεύσει ενώ η ίδια έδωσε εντολή να πληρωθούν όλοι. Το γραφείο κινείται κανονικά, έχουν κοπεί τα πάντα, εισιτήρια, παράβολα, όχι από την Σοφία που είναι στο κρεβάτι αλλά έχει φροντίσει εκείνη να μην μείνει κανένας απλήρωτος. Το θύμα μπορεί να κοιτάει στα μάτια το παιδί της ακόμη και αν είναι μαυρισμένα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved