Το gossip-tv στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor 2024! Οι στίβοι μάχης και η άφιξη των πρώην παικτών
Media

Το gossip-tv στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor 2024! Οι στίβοι μάχης και η άφιξη των πρώην παικτών

Απόψε το βράδυ (25/6) οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor 2024 θα αναμετρηθούν για να λάβουν τη θέση τους στον αυριανό μεγάλο τελικό που θα αναδείξει και τον μεγάλο νικητή της φετινής σεζόν! 

Οι τέσσερις Survivors βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και απόψε θα αναμετρηθούν στο Άλσος Γαλατσίου σε ένα ξεχωριστό στίβο μάχης! Φυσικά, από μία τέτοια βραδιά γεμάτη ένταση και αγωνία δεν θα μπορούσε να λείπει το gossip-tv που καταγράφει λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός αλλά και τα παρασκήνια αυτής της λαμπερής βραδιάς.

Survivor: Έτσι θα διεξαχθεί ο ημιτελικός απόψε με την αναμέτρηση των τεσσάρων φιναλίστ

2d6ab81e-547d-4419-82ee-76ea9f6b1434.jpg

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του ριάλιτι επιβίωσης, να θυμίσουμε ότι το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου κέρδισε εχθές (24/6) ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Ο ίδιος μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στο κοινό που θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά τους αγώνες του Άγιου Δομίνικου σε ελληνικό έδαφος!

Τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση. Οι δύο νικητές από τα πρώτα ζευγάρια θα περάσουν κατευθείαν στο μεγάλο τελικό ενώ οι δύο ηττημένοι θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για την πρόκριση.

Το πάθος, η ένταση και η συγκίνηση δε θα λείψουν από τον ημιτελικό. Οι συγγενείς των φιναλίστ και οι παλιοί συμπαίκτες τους θα βρίσκονται εκεί για να τους στηρίξουν με την παρουσία τους.

Η κάμερα του gossip-tv βρισκόταν εκεί από νωρίς κατέγραφε λεπτό προς λεπτό τα όσα συνέβαιναν τόσο εκτός αγωνιστικού χώρου όσο και εντός, λίγο πριν την έναρξη των μαχών των τεσσάρων φιναλίστ.

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

Η άφιξη του Τζέιμς Καφετζή και οι selfies με φαν του!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved