Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Birthday boy! Η ηλικία, η καριέρα, η Μουρμούρα και η γυναίκα της ζωής του!
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Birthday boy! Η ηλικία, η καριέρα, η Μουρμούρα και η γυναίκα της ζωής του!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και σήμερα έχει γενέθλια! 

Ο ηθοποιός σήμερα κλείνει τα 62 χρόνια ζωής και όπως πολλές φορές έχει πει σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, περνάει πολύ καλά και είναι ευτυχισμένος, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Κυριακίδης: «Πήγαινα στο γύρισμα για να μπορώ να τρώω, αλλιώς την έβγαζα με ένα καλαμάκι»

kyriakidis-(2).jpg

Σε επαγγελματικό, μετά από 11 χρόνια Μουρμούρας ως κυρ Ηλίας, έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση όμως μετά την απόφαση του Alpha να δώσει οριστικό τέλος στην αγαπημένη σειρά, ο ίδιος... πάει γι' άλλα, παρ' όλο που παραδέχτηκε δημοσίως πως έχει στενοχωρηθεί για μία τέτοια εξέλιξη. Το φετινό καλοκαίρι άλλωστε, έχει αφοσιωθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην παράσταση Δον Κιχώτης που κάνει περιοδεία μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και έναν πραγματικά ξεχωριστό θίασο.

Η θεατρική αυτή παρέα σκοπεύει να «οργώσει» όλη την Ελλάδα, κάτι που είχε να κάνει αρκετά χρόνια ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και γι' αυτό βλέπει τη συγκεκριμένη συγκυρία ως πρόκληση.

Στο μεταξύ, στην προσωπική του ζωή δείχνει να διανύει μία πολύ καλή περίοδο, απολαμβάνοντας την ηρεμία του γάμου του με την εξίσου σπουδαία ηθοποιό Έφη Μουρίκη με την οποία είναι μαζί κάτι παραπάνω από 30 χρόνια.

Κάτι που σημαίνει ότι μάλλον δεν χρειάζεται και πολλά ακόμα για να είναι τα φετινά γενέθλια από τα καλύτερα στη ζωή του αγαπημένου ηθοποιού!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved