Ναταλία Γερμανού: Το σαλόνι της είναι το απόλυτο inspo για χαλάρωση!
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Το σαλόνι της είναι το απόλυτο inspo για χαλάρωση!

Η Ναταλία Γερμανού μας έβαλε στο σαλόνι της και το θαυμάσαμε!

Μπορεί η παρουσιάστρια σπάνια να μοιράζεται μέσα από το Instagram της προσωπικές φωτογραφίες όμως αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και μας έδειξε πώς είναι ο χώρος που περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας, όταν φυσικά βρίσκεται στο σπίτι της.

Γερμανού: «Μπορεί κάποιος να γκουγκλάρει και να δει την ηλικία μου, μπορώ εγώ να πω ότι είμαι 42»

natalia_germanou_1710149973_3321301157782134634_56039398.jpg

Όπως θα δει και στη gallery το σαλόνι της είναι κλασσικό με ξύλινο πάτωμα, μεγάλο καναπέ και μια τεράστια βιβλιοθήκη, στην οποία εκτός από τόμους βιβλίων διακρίναμε και πολλές κορνίζες με τον μπαμπά της. Τα χρώματα που κυριαρχούν κι αυτά κλασσικά, όπως το μπεζ και το καφέ.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Πρόσφατα η παρουσιάστρια αποκάλυψε τις αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή της τη νέα σεζόν.

«Θα δείτε ένα εντελώς διαφορετικό πλατό, άλλους τίτλους, άλλα γραφικά κι ένα γενικότερο φρεσκάρισμα. Έπεσε και μία ιδέα να αλλάξουμε και τον τίτλο. Θα δούμε τώρα, παίζει κι αυτό. Στα πρόσωπα ενδεχομένως να γίνουν κάποιες αλλαγές. Εγώ θα την ήθελα πάρα πολύ την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αλλά είναι και μαμά κι έχει να φροντίσει και δύο υπέροχα κορίτσια. Αν καταφέρει και φέρει βόλτα τις οικογενειακές της υποχρεώσεις από εμάς είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη για εμάς. Η Εβελίνα Νικόλιζα θα σας απαντήσει εκείνη αν θα παραμείνει. Ο Δημήτρης Πανόπουλος μου έλειψε πάρα πολύ. Το αν θα μείνει και την επόμενη σεζόν, πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να παραμείνει. Τον Κώστα Τσουρό απέναντι τον παρακολουθούσα όσο μπορούσα γιατί όταν μία εκπομπή είναι απέναντι, δυσκολεύεσαι να την παρακολουθείς».

Ναταλία Γερμανού: «Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιό τους»

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε τις αλλαγές που έρχονται στην εκπομπή της - «Θα δείτε άλλους τίτλους»

Γερμανού: «Θα σταθούμε στην ουσία. Το αν είχε σκάφη ο κ. Λύτρας ή χρέη, ουδόλως με ενδιαφέρει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved