Showbiz

Μαλού: «Όταν έμεινα έγκυος ο πόνος εξαφανίστηκε και επανεμφανίστηκε μια εβδομάδα πριν γεννήσω»

Η Μαλού Κυριακοπούλου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της και μεταξύ άλλων ανέφερε και στην πίεση που ένιωσε για τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και το πρόβλημα που την οδήγησε στο χειρουργείο.

Στην εγκυμοσύνη σου είχες πάρει επιπλέον 26 κιλά, όπως έχεις πει. Αισθάνθηκες πιεσμένη να τα χάσεις λόγω της στερεοτυπικής εικόνας που επιβάλλεται, ειδικά στις γυναίκες της σόουμπιζ;

Και βέβαια πιέστηκα και αγχώθηκα για να τα χάσω, γιατί είναι και η φύση της δουλειάς μου τέτοια. Μια γυναίκα σε μια τέτοια περίοδο της ζωής της είναι φυσιολογικό να πάρει κιλά και δεν πρέπει να πιέζεται. Κάποιες τα χάνουν πιο εύκολα και άλλες δυσκολεύονται.

Εμένα μου δημιουργήθηκε αυτή η ανασφάλεια, γιατί ίσως με απασχολούσε λόγω των ερεθισμάτων που είχα κι εγώ από την κοινωνία και των απαιτήσεων που μπορεί να είχαν κάποιοι άνθρωποι από εμένα.

Και ήταν λάθος που το έβλεπα έτσι. Αποφάσισα ότι δεν μου αξίζει να το περνάω αυτό και αγάπησα περισσότερο το σώμα μου. Το σώμα μας πάντα ξέρει κι όταν πιεζόμαστε έχουμε μόνο αντίθετα αποτελέσματα. Σημασία έχει να κοιτάμε την ομορφιά της ανθρώπινης ύπαρξης. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όλα τα στερεότυπα που αφορούν το γυναικείο σώμα. Παλιότερα ήταν πιο έντονα. Τώρα κάπως έχουν ατονήσει. Υπάρχει διαφορετικότητα και χαίρομαι πάρα πολύ.

Μεγαλώνοντας νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση για το σώμα σου;

«Η αλήθεια είναι ότι στο γυναικείο μυαλό είναι δύσκολο να μη βρεις ανασφάλεια, ειδικά σε πιο μικρές ηλικίες. Μεγαλώνοντας με νοιάζει να έχω ένα πιο υγιές σώμα. Θέλω να έχω την υγεία μου, γιατί κάποια στιγμή είχα σοβαρό πρόβλημα με τη μέση μου, λόγω δισκοκήλης που αντιμετώπιζα από τα 19 μου, και αναγκάστηκα να χειρουργηθώ. Ξέρεις, όταν έμεινα έγκυος ως διά μαγείας ο πόνος εξαφανίστηκε και επανεμφανίστηκε μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Έκανα χειρουργείο έναν χρόνο αφότου γέννησα και ήταν σωτήριο.» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό OK!

Διαβάστε επίσης:

Μαλού Κυριακοπούλου: «Μου προέκυψε ένα αυτοάνοσο το οποίο δε μπορείς να ελέγξεις με αγωγή…»

Μαλού: Από το Greek Idol στο J2US - Η ηλικία, η καταγωγή, ο γιος & ο σύντροφός της Χουάν Ροντρίγκεζ

Μαλού - Rodriguez: Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι – Το casual look και οι γούνινες παντόφλες

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved