Θυμάστε τη φιναλίστ του πρώτου Bachelor, Αντζελίνα Χαλντέντα; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!
Showbiz

Θυμάστε τη φιναλίστ του πρώτου Bachelor, Αντζελίνα Χαλντέντα; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Η Αντζελίνα Χαλντέντα την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Bachelor έκανε μια τεράστια την αλλαγή στην εμφάνισή της που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα.

H πρώην παίκτρια του Bachelor, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, άλλαξε την εμφάνισή της και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

The Bachelor: Η απίστευτη ατάκα της Αντζελίνας μετά τα δημοσιεύματα για την αλλαγή στην εμφάνισή της

angelina-bachelor.jpg

Instagram / antzelina_haldeda

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του The Bachelor πριν από λίγους μήνες είχε αποφασίσει να αποχωριστεί το μαύρο χρώμα των μαλλιών της αποκτώντας ένα πιο εκκεντρικό στυλ, βάφοντας τα μαλλιά της μωβ-ροζ.

Το νέο αυτό χρώμα στα μαλλιά της, της πηγαίνει άψογα, ωστόσο ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να κάνει, διότι από την ημέρα που την γνωρίσαμε, δεν έχει αποχωριστεί το μαύρο χρώμα.

Λίγο καιρό μετά επέστρεψε στο μαύρο χρώμα, αλλά αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η απώλεια κιλών!

Η Αντζελίνα Χαλντέντα έχει χάσει αρκετά κιλά από τη στιγμή που αποχώρησε από το Bachelor και η σιλουέτα της είναι πιο καλλίγραμμη από ποτέ!

Δείτε στην παρακάτω gallery πώς είναι σήμερα:

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αντζελίνα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Happy Day και είχε μιλήσει για την απώλεια κιλών αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της και είναι εμφανέστατες.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Αντζελίνα Χαλντέντα στην κάμερα της εκπομπής του Alpha: «Χρειάστηκε να κάνω ένα σφράγισμα και σε ένα δόντι πίσω και σε ένα μπροστά και ξαφνικά το στόμα μου στράβωσε ολόκληρο. Στο βίντεο κιόλας που ανέβασε στα social media λέω ότι έχω να πάω σε οδοντίατρο από τα 17 μου. Δεν ξέρω γιατί γράφανε ότι είναι από το υαλουρονικό. Τα έχω τσιμπήσει βέβαια λιγάκι, αλλά είναι ελάχιστο»!

Και πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, που είναι μία καλλονή: «Είχα περάσει τροφική διαταραχή, όχι νευρική ανορεξία όπως γράφανε. Εγώ το ξεπέρασα εύκολα και γρήγορα. Όταν ηρέμησε το μυαλό μου, επανήλθε η Αντζελίνα. Είχα πάρει 8 κιλά. Είμαι πλέον 50 και όχι 42. Σιγά σιγά επανέρχομαι και προσπαθώ να πάρω όσα περισσότερα κιλά μπορώ»!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved