Αποκαλυπτική η Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν έχω κάνει καμία επαφή με τον ΑΝΤ1»
Media

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν έχω κάνει καμία επαφή με τον ΑΝΤ1»

Μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου η Κατερίνα Ζαρίφη; Η ίδια διέψευσε στην κάμερα του Happy Day τις εν λόγω φήμες.  

Αρχικά, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Είμαι μαζί με την ομάδα – αυτό συζητάγαμε τώρα – σε μία φάση που περιμένουμε να δούμε τις τελικές απαντήσεις, σε μία φάση που χτυπάνε ακόμα τα τηλέφωνά μας, δόξα τω Θεώ».

Ζαρίφη: Η on air ανακοίνωση για το τέλος της εκπομπής- Έχουμε δηλητηριαστεί, τρεις & σήμερα...

katerina-zarifi.jpg

Και πρόσθεσε: «Όχι, δεν έχω κάνει καμία επαφή μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε με τον ΑΝΤ1, δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν από εκεί. Αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχει ένα γενικό ενδιαφέρον. Επειδή είμαστε και 25 χρόνια στον χώρο, ένα τηλέφωνο θα πέσει. Τώρα, θα είναι αναγνωριστικό; Θα είναι φιλικό; Μέχρι να σου γίνει η επίσημη πρόταση και «δέσει», σου λένε: έρχεσαι; Έρχομαι».

zarifi.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Σίγουρα είναι προτεραιότητα η συνεργασία και το συμβόλαιο που τρέχει μέχρι τις 12 Ιουλίου. Έχει γίνει ένα πρώτο ραντεβού με το ΟΡΕΝ, υπάρχει καλή διάθεση αλλά περιμένουμε τις αποφάσεις. Εννοείται πως υπάρχει αγωνία, δουλεύουμε και επιβιώνουμε από αυτή τη δουλειά και έχουμε και μία ομάδα από πίσω».

Οδός Ζαρίφη: Εκτός η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη - Τι συνέβη;

Κατερίνα Ζαρίφη για Λιάγκα: «Εγώ να κάνω εκπομπή μαζί του; Και πώς θα λέγεται; Στην... αρένα;»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Όσο την ξέρω, θεωρώ ότι η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved