Γιώργος Γάλλος: «Οι κατάρες που δέχθηκε ο ρόλος μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωση είναι μυθικές»
Showbiz

Γιώργος Γάλλος: «Οι κατάρες που δέχθηκε ο ρόλος μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωση είναι μυθικές»

Για τη σχέση του με το κοινό μίλησε ο Γιώργος Γάλλος σε πρόσφατη συνέντευξή του ενώ σχολίασε και την σημερινή κατάσταση σε σχέση με το καθεστώς μέσα στο οποίο ζούμε.

Το κοινό ξεχνάει;

«Το κοινό επιθυμεί να βλέπει ωραίες ερμηνείες. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να “αδειάσεις” μετά από μια δουλειά και να δώσεις τον χρόνο να “ξαναγεμίσεις”. Οπότε είναι προτιμότερο να του λείπεις, να σε επιθυμεί, παρά να του επιβάλλεις συνεχώς την παρουσία σου, ορμώμενος από την αγωνία να μη σε ξεχάσει. Είχε τρομερό ενδιαφέρον το πώς με αντιμετώπισε το κοινό στη “Μάγισσα”. Αφού με αγκάλιασε με ιδιαίτερη στοργή - “Μέλισσες”, “Σέρρες” - δείχνοντας απόλυτη κατανόηση ακόμα και στα στραβά των ρόλων μου, εφέτος ήταν αδυσώπητο. Οι κατάρες που δέχθηκε ο ρόλος μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μυθικές...»

H Μάγισσα – Γιώργος Γάλλος: «Αυτή η δουλειά είναι ένα τρομερό ταξίδι και είμαστε όλοι περήφανοι»

gallos-6.jpg



Σήμερα πώς είστε;

«Ευγνώμων για όσα έχω και - λογικά - θα έπρεπε να είμαι ευτυχής. Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις που ζούμε δεν είναι πάντα ευχάριστες. Το αντίθετο, θα έλεγα. Ζούμε σε καθεστώς ανελευθερίας, φίμωσης, παραπληροφόρησης. Διαβάζω για ένα γεγονός και δυσκολεύομαι να ανακαλύψω την πηγή του - ποιος, τι κρύβεται από πίσω. Κι όταν το καταφέρνω, πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα. Ότι πίσω από όλα κρύβεται κάποιο συμφέρον, οικονομικό, πολιτικό, γεωπολιτικό, θρησκευτικό κ,λπ. Προσπαθώ να κρατάω πάντα ένα νήμα με την αισιοδοξία, αλλά έρχονται στιγμές που τρομάζω από το πόσο άδικος μπορεί να γίνει ο κόσμος μας. Αισθάνομαι ότι η κοινή λογική έχει αρχίσει να θολώνει. Στην Παλαιστίνη, για παράδειγμα, γίνονται εγκλήματα εις βάρος αθώων ανθρώπων. Τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να δικαιολογήσει όσα συμβαίνουν. Κινδυνεύουμε να χάσουμε το κριτήριό μας. Συγχέουμε το ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θύμα».

Πηγή Βήμαgazino

H Μάγισσα – Γιώργος Γάλλος: «Αυτή η δουλειά είναι ένα τρομερό ταξίδι και είμαστε όλοι περήφανοι»

Γιώργος Γάλλος: «Ο βαθμός δυσκολίας στη Μάγισσα είναι πάρα πολύ μεγάλος»

Γιώργος Γάλλος- Αναστάσης Ροϊλός: «Ήταν πολύ έντονο το συναίσθημα στη Μάγισσα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved