Πάνος Κατσιμίχας: Η μουσική είναι η υπέρτατη έκφραση της θεϊκής μας πλευράς
Showbiz

Πάνος Κατσιμίχας: Η μουσική είναι η υπέρτατη έκφραση της θεϊκής μας πλευράς

Για τον προορισμό της μουσικής, πώς βλέπει την εποχή μας σε κοινωνικό επίπεδο αλλά και όλα όσα ετοιμάζει συναυλιακά, μίλησε ο Πάνος Κατσιμίχας σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

Ποιος είναι ο προορισμός της μουσικής;

Η μουσική είναι η υπέρτατη έκφραση της θεϊκής μας πλευράς, της φωτεινής δηλαδή πλευράς του ανθρώπου, που δυστυχώς κουβαλάει μέσα του και πολύ σκοτάδι. Με αυτό το σκοτάδι αντιπαλεύει πάντα, μεταμορφώνεται, όπως λέει και το τραγούδι, γίνεται χώμα, γίνεται βροχή, γίνεται αγκαλιά κι ανθίζει σαν λουλούδι στον βράχο. Υπάρχει εκεί, για να μας θυμίζει διαρκώς την αγάπη και να μας κάνει καλύτερους.

Μαριάνα Κατσιμίχα: Η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα στα χνάρια του πατέρα της! Και του μοιάζει πολύ!

katsimixa-(2).jpg

Πώς βλέπεις την εποχή μας κοινωνικά;

Άρρωστη υγεία, άρρωστη παιδεία, άρρωστη δικαιοσύνη, άρρωστη οικονομία. Δεν μας δίνουν αυτά τον ορισμό ενός τριτοκοσμικού προτεκτοράτου; Βάλε τώρα μαζί με αυτά και μια άρρωστη κοινωνία, απελπισμένη, τρομοκρατημένη, καταχρεωμένη, στα όρια πλέον της σχιζοφρένειας και... there you go, όπως έλεγε κι ο θεούλης κύριος Πορτοκάλος. Μα θα μου πεις τώρα, μήπως όλα αυτά είναι υπεραπλουστεύσεις και κουβέντες του καφενείου; Ε, δεν είμαι και ο Κορνήλιος Καστοριάδης, ένα απλό παιδί του λαού είμαι κι εγώ. Αλλά να θυμίσω, ότι στο τριτοκοσμικό μας χωριό τις κυβερνήσεις τις ανεβάζουν ή τις ρίχνουν τα θυμωμένα καφενεία. Ακόμα έτσι γίνεται.

katsimixa-(5).jpg

Υπάρχουν σχέδια για συναυλίες και νέα δισκογραφικά εγχειρήματα; Ονειρα για τραγούδια και συνεργασίες που δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί;

Γεννήθηκα και έζησα, όπως έζησα, γιατί τα όνειρα είναι στοιχεία του DNA μου, της φύτρας μου. Ομως δεν τα κυνηγάω πια τα όνειρα. Αφήνω να έρθουν αυτά σε μένα. Κι αν έχουν κάτι να μου πουν, πάω μαζί τους και κάνω διάφορα. Γράφω δίσκους, κάνω συναυλίες, κάνω συνεργασίες, όλα τα κάνω, αρκεί να έχουν κάτι ουσιαστικό να μου πουν.

Πηγή Real

Βίκυ Φλέσσα: Μέσα από ένα tweet μας αποκάλυψε πώς είναι σήμερα ο Χάρης Κατσιμίχας! Σπάνια φωτό

Η απίστευτη αποκάλυψη για την συγκλονιστική ιστορία πίσω από το τραγούδι «Μην γυρίσεις»

Πάνος Κατσιμίχας: «Και πριν από την καταθλιπτική εποχή αδηφάγα και κανιβαλικά ήταν τα social media»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved