Στέλλα Ψαρουδάκη: «Η τέχνη μπορεί να σε προβληματίσει, να σου ανατρέψει κάτι που έχεις στο μυαλό σου
Showbiz

Στέλλα Ψαρουδάκη: «Η τέχνη μπορεί να σε προβληματίσει, να σου ανατρέψει κάτι που έχεις στο μυαλό σου

Την Στέλλα Ψαρουδάκη την απολαύσαμε φέτος στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Το ναυάγιο. Η ηθοποιός μίλησε, σε συνέντεξή της για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και όσα προσφέρει η τέχνη στο κοινό.

Έχεις ήδη το πτυχίο της δημοσιογραφίας από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και είσαι στο τέταρτο έτος της Φιλολογίας. Οπότε η υποκριτική να υποθέσω πως ήταν επιλογή σου;

Ναι! Ήμουν από τα παιδάκια που πάντα έλεγα «θέλω να γίνω ηθοποιός».

stella-psaroudaki-7.jpg

Τι σε ιντριγκάρει σε αυτόν τον χώρο;

Το γεγονός πως συγχρόνως μπορείς να λες διαφορετικές ιστορίες που τοποθετούνται σε διαφορετικές εποχές και να μεταμορφώνεσαι και να μπαίνεις σε ένα διαφορετικό παραμύθι κάθε φορά. Και μέσα από αυτό ελπίζεις πως θα μετακινήσεις κάτι από τους ανθρώπους που το παρακολουθούν. Είτε αυτό σημαίνει πως θα τους κάνεις να σκεφτούν κάτι, είτε θα τους συγκινήσεις, είτε θα ταυτιστούν με κάτι, είτε να τους προσφέρεις κάτι.

Η τέχνη προσφέρει κάτι στο κοινό;

Πιστεύω πως ναι. Από το πιο απλό, ότι· μπορεί να σου κρατήσει ωραία συντροφιά, μέχρι το να μάθεις κάποια πράγματα. Παραδείγματος χάριν, στο «Ναυάγιο» παρακολουθήσαμε τις σκηνές της δίκης. Σαν κοινωνία έχουμε πολύ πρόσφατα τέτοια γεγονότα. Δείχνεις τον πόνο των ανθρώπων που προσπαθούν να διεκδικήσουν το αυτονόητο. Η τέχνη μπορεί να σε προβληματίσει, να σε αγγίξει, μπορεί να σου ανατρέψει κάτι που έχεις στο μυαλό σου. Και θεωρώ πως είναι πολύ όμορφο που τα τελευταία χρόνια έχει ανθήσει η μυθοπλασία, γίνονται ωραίες σειρές, γιατί και η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μπαίνει στα σπίτια όλων μας, και μόνο χαρά φέρνει αυτό, είπε η Στέλλα Ψαρουδάκη στο περιοδικό Mytv.

Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Ψαρουδάκη: «Το πιο δύσκολο ήταν ο φόβος που ένιωθα στην Αθήνα... Έκλαψα κάμποσα βράδια»

Ψαρουδάκη: «Με εξιτάρει το πώς θα αποδώσω τα χαρακτηριστικά στα οποία αποκλίνουμε με την ηρωίδα μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved