Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε γιατί δεν έγινε μητέρα - «Για κάποιο λόγο γίνονται όλα»

Instagram / zeta_makripoulia_official

Showbiz

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε γιατί δεν έγινε μητέρα - «Για κάποιο λόγο γίνονται όλα»

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Vidcast της Μαρίας Σολωμού, «Μαρία τη νύχτα».

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα, τη ψυχοθεραπεία και την κρίση πανικού που βίωσε μετά τη συνέντευξή της με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συγκλονίζει η Ζέτα Μακρυπούλια - Η εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού & την ψυχοθεραπεία

Photo-by-@zeta_makripoulia_official-on-June-10-2024.-May-be-an-image-of-1-person-braids-blonde-hair-long-hair-makeup-and-text..jpg

Instagram / zeta_makripoulia_official

«Έχω κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με την ψυχοθεραπεία. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, έχω κάνει αλλά ενεργειακά, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και άλλα πολλά. Έχω πολλά εργαλεία στην τσέπη μου, το αν θα τα χρησιμοποιήσω όμως, είναι άλλο θέμα. Γενικά δεν μιλάω πολύ για όλα αυτά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα πιστεύουν καθόλου και έρχονται μετά και μου λένε «μωρέ είσαι χαζή; Είναι δυνατόν;». Σε αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο αρνητικός δε με ενδιαφέρει να του αλλάξω γνώμη και ούτε πρόκειται. Κρατάει αυτός την άποψη του κρατάω και εγώ τη δική μου και ότι κάνει καλό στην ψυχούλα του καθενός.

Photo-by-@zeta_makripoulia_official-on-May-05-2024.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-sleepwear-deck-chair-and-text..jpg

Instagram / zeta_makripoulia_official

Οι αλλαγές με δυσκολεύουν παρά πολύ. Δένομαι πολύ με τους ανθρώπους, δυσκολεύομαι να αποχωριστώ ανθρώπους. Επενδύω σε όλες μου τις σχέσεις, δίνω πολλά πράγματα από τον εαυτό μου, δεν μπορώ στα ξαφνικά να τα διαγράψω όλα και να βγάλω κάποιον από τη ζωή μου. Δεν με ενδιαφέρει να πάρω αυτά που δίνω, δεν έχω αυτή την απαίτηση. Μεγαλώνοντας, ενώ υπήρξα ένας παρά πολύ βολικός άνθρωπος, με απίστευτη υπομονή, βλέπω πλέον, ότι δεν είμαι τόσο. Αυτό το έχει κάνει η ζωή και οι εμπειρίες. Δεν είναι κακό το να αλλάζεις. Βάζω τα όριά μου, που παλιά δεν το έκανα. Δουλεύω πολύ με την ψυχολογία μου και τα τελευταία χρόνια έχω πολλές φορές τις κλειστές μου», παραδέχθηκε η 45χρονη.

Όσον αφορά τη μητρότητα και για τον λόγο που δεν επέλεξε να κάνει αυτό το βήμα στη ζωή της, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε:

«Μέχρι μια ηλικία ζεις τα πράγματα και νομίζεις ότι θα είναι πάντα έτσι. Έρχεται μία φάση όμως, που χτυπάει ένα καμπανάκι και νομίζω ότι αυτό με έχει κάνει να είμαι πιο κλειστή και εσωστρεφής. Εκεί λοιπόν που χτυπάει το καμπανάκι, συνειδητοποιείς ότι τίποτα δε μένει για πάντα. Αυτό είναι μία καμπάνα που με χτύπησε βαριά εμένα. Η χαρά που είχα κάποτε, είδα ότι δεν κρατάει. Εγώ τις κλειστές μου δεν τις έχω δύο μήνες, τις έχω δύο χρόνια και δεν ξέρω πόσο καιρό θα κρατήσουν.

Photo-by-@zeta_makripoulia_official-on-January-15-2024..jpg

Instagram / zeta_makripoulia_official

Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτυπούσε. Έχω πει μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα κοιμόμουν. Για τη δική μου ψυχοσύνθεση με διευκολύνει ότι δεν ζω το άγχος του να είσαι γονιός και έχω μείνει απλά στα άγχη τα δικά μου. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είμαι okay με το να μην γίνω μητέρα, έχω βάλει τα όρια μου σε όλο αυτό», παραδέχθηκε η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ».

Και τόνισε: «Στο θέμα του χρόνου υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι μήπως δεν προλάβω να κάνω κάποια πράγματα. Περνάς πολλά χρόνια που νομίζεις ότι όλα θα γίνουν, όποτε όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι έτσι, γκρεμίζονται όλα. Ο χρόνος έρχεται κάποια στιγμή και περιορίζει τα πράγματα, όποτε όλα πρέπει να γίνονται τη σωστή στιγμή».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Μακρυπούλια: Το summer αξεσουάρ που απογείωσε την total summer εμφάνισή της! Θα το ζηλέψεις

Μακρυπούλια: Οι νέες φωτό της από την Κύθνο δίχως ίχνος μακιγιάζ είναι... χάρμα οφθαλμών!

Ζέτα Μακρυπούλια: «Μετά τη συνέντευξη στον Χατζηνικολάου, έπαθα κρίση πανικού»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved